Taxaties

Waardebepaling of taxatie nodig?
Heb je een schriftelijke taxatie nodig voor bijvoorbeeld een boedelscheiding of het verkrijgen van een financiering voor de aankoop en/of verbouwing van een woonhuis? Dan is binnen ons kantoor Marc van Kroonenburg dé specialist om dit voor jou te verzorgen. Als Register-Taxateur is hij ingeschreven bij de kamer Wonen van het NRVT en hierdoor bevoegd om een schriftelijk taxatierapport te verzorgen. Hij zorgt er dan voor dat je binnen enkele dagen na de opname van het huis een compleet taxatierapport ontvangt. Dit rapport is gevalideerd door het NWWI en wordt door alle geldverstrekkers geaccepteerd. Je hebt bij ons al een taxatierapport vanaf € 450,- incl. BTW. Hier kun je direct een taxatie aanvragen.

Of….

Wil je alleen weten wat de waarde van jouw huis is met als doel een mogelijke verkoop? Ook dan zijn wij beschikbaar. Een waardebepaling is bij ons gratis en vrijblijvend. Dan vertellen we jou natuurlijk meteen over onze onderscheidende aanpak. Met onze Premium-aanpak is de kans groot dat we jouw huis snel hebben verkocht!


Waarom een taxatie door HuisMarct Makelaars?

  • Gecertificeerd en onafhankelijk taxateur
  • NWWI gevalideerd taxatierapport
  • 100% garantie op acceptatie taxatierapport door bank
  • Een compleet taxatierapport binnen enkele werkdagen
  • Vanaf € 450,- inclusief BTW


Voordat je een taxatie aanvraagt
Zorg dat je vooraf helder hebt wat voor taxatie je nodig hebt. Vraag daarom de geldverstrekker altijd goed na aan welke voorwaarden het taxatierapport moet voldoen. Dit om vertraging en/of afkeuring te voorkomen. Wat een taxatie in jouw geval precies zal kosten is van een aantal factoren afhankelijk, zoals of er wel of geen verbouwing mee getaxeerd dient te worden. Hier vraag je direct een taxatie aan.
 
Taxatiegebied
De beschikking hebben over lokale marktkennis is een van de harde eisen die wordt gesteld aan een gecertificeerd taxateur. Het NWWI verlangt daarnaast dat een taxateur binnen een straal van 20 kilometer van de vestigingslocatie woningen taxeert. In het geval van HuisMarct Makelaars vallen de volgende plaatsen hieronder: Oirschot, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Boxtel, Sint-Oedenrode, Best, Son en Breugel, Nuenen, Nederwetten, Eindhoven, Veldhoven, Waalre, Eersel, Steensel, Hapert, Bladel, Reusel, Netersel, Vessem, Hooge- en Lage Mierde, Oost-, West- en Middelbeers, Esbeek, Hilvarenbeek, Spoordonk, Moergestel, Goirle, Tilburg ('De Reeshof' niet!), Oisterwijk, Berkel-Enschot, Udenhout, Haaren, Helvoirt en Cromvoirt. 

  

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring