Taxaties

Taxatie nodig van een huis of appartement? HuisMarct Makelaars is gecertificeerd, onafhankelijk en beschikt over regionale marktkennis!

Er kunnen veel redenen zijn om een woning te laten taxeren, denk hierbij aan:
- Je wilt een woning aan- of verkopen;
- Je wilt een hypotheek krijgen voor de koop van een bestaande of nieuwbouwwoning;
- Je wilt een tweede hypotheek voor bijvoorbeeld een grote verbouwing;
- Je wilt je hypotheek oversluiten;
- Je wilt een taxatie in verband met een echtscheiding;
- Je wilt de waarde van een woning weten in verband met overlijden, bijvoorbeeld ten behoeve van de verdeling van de erfenis;
- Je wilt bezwaar maken tegen de WOZ-beschikking.

Het taxeren van een woning is een vak apart en geldverstrekkers stellen hoge eisen aan taxateurs en aan taxatierapporten. Wij zijn een gecertificeerd en geregistreerd taxateur wonen en onze rapporten voldoen aan al de eisen en worden dan ook altijd geaccepteerd.

Klik hier om direct een NWWI gevalideerd taxatierapport aan te vragen.

Taxatiegebied
De beschikking hebben over lokale marktkennis is een van de harde eisen die wordt gesteld aan een gecertificeerd taxateur. Voorgeschreven regels stellen dat een taxateur binnen een straal van 20 kilometer van de vestigingslocatie woningen mag taxeren. Op de afbeelding hieronder is ons werkgebied weergegeven, de volgende plaatsen vallen hieronder: Oirschot, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Boxtel, Sint-Oedenrode, Best, Son en Breugel, Nuenen, Nederwetten, Eindhoven, Veldhoven, Waalre, Eersel, Steensel, Hapert, Bladel, Reusel, Netersel, Vessem, Hooge- en lage Mierde, Oost-, West- en Middelbeers, Esbeek, Hilvarenbeek, Spoordonk, Moergestel, Goirle, Tilburg ('De Reeshof' niet!), Oisterwijk, Berkel-Enschot, Udenhout, Haaren, Helvoirt en Cromvoirt. VastgoedCert
Marc van Kroonenburg van HuisMarct Makelaars is als registermakelaar RM gecertificeerd door en geregistreerd bij Stichting VastgoedCert.  Het VastgoedCert keurmerk is voor opdrachtgevers een aanduiding dat de makelaar deskundig en vakbekwaam is. Klik hier om naar de website van VastgoedCert te gaan voor meer informatie.


NRVT
Marc van Kroonenburg van HuisMarct Makelaars is daarnaast ook gecertificeerd en geregistreerd in het NRVT als registertaxateur RT. Het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) is het centrale register van gekwalificeerde vastgoedtaxateurs. De missie van het NRVT is het bewaken, waarborgen en bevorderen van de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register-Taxateur en dient het publiek belang van vastgoedwaarderingen. Marc van Kroonenburg is op persoonlijke titel geregistreerd en is gebonden aan eenduidige gedrags- en beroepsregels. Hierdoor wordt de kwaliteit van onze diensten gewaarborgd en zijn wij verplicht om onze kennis up-to-date te houden door permanente scholing. Klik hier om naar de website van NRVT te gaan voor meer informatie.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring