Taxaties

Heb je op korte termijn een taxatie nodig van een woonhuis of een appartement, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 
Waarom een taxatie van HuisMarct Makelaars?

  • Gecertificeerd en onafhankelijk taxateur
  • NWWI gevalideerd
  • 100% garantie op acceptatie taxatierapport door bank
  • Binnen 3 werkdagen na taxatieopname een compleet taxatierapport
  • Een NWWI gevalideerd taxatierapport vanaf € 450,- inclusief BTW

Klik hier om direct een NWWI gevalideerd taxatierapport aan te vragen.

NRVT

Marc van Kroonenburg van HuisMarct Makelaars is gecertificeerd en geregistreerd in het NRVT als registertaxateur RT. Het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) is het centrale register van gekwalificeerde vastgoedtaxateurs. De missie van het NRVT is het bewaken, waarborgen en bevorderen van de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register-Taxateur en dient het publiek belang van vastgoedwaarderingen. Marc van Kroonenburg is op persoonlijke titel geregistreerd en is gebonden aan eenduidige gedrags- en beroepsregels. Hierdoor wordt de kwaliteit van onze diensten gewaarborgd en zijn wij verplicht om onze kennis up-to-date te houden door permanente scholing. Klik hier om naar de website van NRVT te gaan voor meer informatie.

 
Voordat je een taxatie aanvraagt

Zorg dat je vooraf helder hebt wat voor taxatie je nodig hebt. Vraag daarom de geldverstrekker altijd goed na aan welke voorwaarden het taxatierapport moet voldoen, dit om vertraging en/of afkeuring te voorkomen. HuisMarct Makelaars verzorgt een compleet NWWI gevalideerd taxatierapport vanaf €450,- inclusief BTW. Wat een taxatie in jouw geval precies zal kosten is van een aantal factoren afhankelijk.

 
Wil je weten wat een taxatie in jouw geval gaat kosten?

Neem dan contact op met HuisMarct Makelaars op telefoonnummer: 0499-578214 of stuur een mail naar: info@huismarct.nl


Klik hier om direct een NWWI gevalideerd taxatierapport aan te vragen.

Taxatiegebied

De beschikking hebben over lokale marktkennis is een van de harde eisen die wordt gesteld aan een gecertificeerd taxateur. Voorgeschreven regels stellen dat een taxateur binnen een straal van 20 kilometer van de vestigingslocatie woningen mag taxeren. Op de afbeelding hieronder is ons werkgebied weergegeven, de volgende plaatsen vallen hieronder: Oirschot, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Boxtel, Sint-Oedenrode, Best, Son en Breugel, Nuenen, Nederwetten, Eindhoven, Veldhoven, Waalre, Eersel, Steensel, Hapert, Bladel, Reusel, Netersel, Vessem, Hooge- en lage Mierde, Oost-, West- en Middelbeers, Esbeek, Hilvarenbeek, Spoordonk, Moergestel, Goirle, Tilburg ('De Reeshof' niet!), Oisterwijk, Berkel-Enschot, Udenhout, Haaren, Helvoirt en Cromvoirt.  

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring