Verkoop door HuisMarct Makelaars

Je bent eruit, jouw huis gaat in verkoop! Welke makelaar kies je dan?
Je zoekt dan een moderne makelaar die weet hoe een huis een maximale presentatie en online zichtbaarheid te geven. Één die echt actief is op social media. Een makelaar die enthousiast, alert, flexibel en goed bereikbaar is. Uiteraard een makelaar die de lokale markt goed kent, deskundig is, die gecertificeerd is bij VastgoedCert en het NRVT en ook is aangesloten bij een brancheorganisatie.
 
Zijn dit voor jou zaken die van belang zijn, kies dan voor HuisMarct Makelaars!
 
Maar heb ik bij jullie iets te kiezen over welke diensten die ik afneem?
Zeker! Misschien wil je zelf een flinke bijdrage leveren aan de verkoop door bijvoorbeeld zelf alle bezichtigingen te doen. Of juist niet en wil je een makelaar die alles voor je uit handen neemt. Bij ons maak jij zelf die keuze!
 
Hoe werkt dat dan?
Heel eenvoudig… Kijk hieronder en kies welk pakket het beste bij jou past:
 


BASIC-pakket:
Bij dit pakket doe je veel zelf. Zo doe je zelf de bezichtigingen en de eindinspectie. Wij zorgen natuurlijk wel voor een goede basis en begeleiding. Zo wordt jouw huis compleet ingemeten, komt er een professionele fotograaf en worden er verkoopplattegronden opgemaakt. Ook krijgt het huis een basis-plaatsing op Funda en op andere websites. Jouw huis wordt bij onze zoekers onder de aandacht gebracht, evenals op social media. Wij doen voor jou de onderhandelingen en maken de koopovereenkomst op. Ook beoordelen wij de akte van levering van de notaris. Jij bent dus verzekerd van deskundige bijstand gedurende het hele traject. Als bonus maak je natuurlijk gebruik van onze gratis verhuiswagen om alles zo snel mogelijk over te huizen naar je nieuwe stek.
 
BOOST-pakket:
Bij dit pakket doe je nog steeds veel zelf, maar wordt er buiten het BASIC-pakket als extra een knallende presentatie en promotie ingezet. Zaken als een uitgebreide professionele fotoreportage, sfeervideo, 360gr tour, een aparte website met visitekaartjes voor jouw huis en een HelpMee-account worden toegevoegd. Ook wordt er speciaal voor jouw huis een betaalde Facebook-campagne ingezet. Al met al staat dit pakket voor een uitstekende online zichtbaarheid. Een BOOST voor jouw huis, “HuisMarct-style”…
 
NO WORRIES-pakket:
De naam die zegt eigenlijk genoeg. Kies je voor dit pakket dan word je compleet in de watten gelegd. Wij regelen alles voor jou. Van BASIC, naar BOOST naar van A tot Z = NO WORRIES. Zo doen wij alle bezichtigingen. Is er een bouwkundige keuring, moet iets ingemeten worden of dient er een taxateur te komen? Wij begeleiden al deze extra bezichtigingen. Wij begeleiden jou zelfs met de aankoop van je nieuwe huis.

Benieuwd wat onze klanten over ons zeggen? Kijk dan hier
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring