Verkoop door HuisMarct Makelaars

Een huis verkopen doe je niet elke dag, dit is een belangrijk moment in je leven. Wij vinden het leuk om jou hiermee te helpen en nemen uitgebreid de tijd om tijdens een kennismakingsgesprek jouw wensen in beeld te brengen. Dit zodat wij jou op de juiste manier van dienst kunnen zijn. Na dit gesprek ontvang je van ons een voorstel op maat. Een helder verkoopvoorstel met hierin opgenomen wat je van ons mag verwachten en tegen welk tarief. Bij ons kom je niet voor verrassingen te staan. Geen onduidelijkheid over promotiekosten, BTW of andere verborgen kosten. Nee, gewoon een all-in tarief inclusief BTW. 

Voordat de daadwerkelijke verkoop gestart wordt komen wij op bezoek om advies te geven hoe jouw huis op de best mogelijke manier verkoopklaar gemaakt kan worden. Soms moet er nog wat geschilderd worden of iets aan de tuin gedaan. Misschien moeten er in huis wat meubels verplaatst of verwijderd worden. Kleine reparaties maken vaak een groot verschil. Vanuit onze ervaring kunnen wij hierin prima van advies zijn.

Dit is ook het moment om te kijken binnen ons zoekersbestand of er eventueel geïnteresseerden zijn die wij, nog voordat het huis op Funda gezet wordt, al het huis kunnen laten bezichtigen. Mede door de snelle verkopen en het teruglopende woningaanbod krijgen wij regelmatig zoekvragen van kandidaat-kopers.  Komt eruit deze eerste selectie geen koper dan gaan we alles op alles zetten om jouw huis op de best mogelijke manier in de schijnwerpers te zetten.

Wij zijn trots op onze samenwerking met AV2 de Woningcoaches.  Dit sprankelende bedrijf uit Schoonhoven heeft diverse woningcoaches in dienst en zij bestrijken hiermee heel Nederland. Wij behoren tot een select aantal makelaars waarmee afspraken zijn gemaakt voor een langdurige samenwerking.
Door AV2 de Woningcoaches wordt zelf een afspraak gemaakt voor wanneer het jou uitkomt. Tijdens de afspraak begint de coach met het compleet inmeten van het huis conform de meetinstructie NEN 2580 en het opmaken van digitale plattegronden in 2D en 3D. Er wordt een professionele fotoreportage gemaakt waar ook de juiste details en sfeer naar boven wordt gebracht. Gevoel is belangrijk! Een video mag uiteraard niet ontbreken. Vaak wordt er door ons ook een complete 3D tour ingezet. Hiermee krijgt de kijker de mogelijkheid alvast virtueel rond te kijken in het huis en van ruimte naar ruimte te gaan.

Veel van de genoemde presentatiemiddelen zijn optioneel bij andere makelaars, bij ons niet! Wij beloven dan ook een pakkende presentatie op Funda. Met ruim 30 miljoen bezoekers per maand is Funda veruit de belangrijkste site voor woningaanbod. Hier wil je gezien worden. Dat is met onze aanpak verzekerd.

Als kers op de taart heeft elk huis bij ons een eigen website. Dit is feitelijk onze brochure. Op zo’n website kunnen wij immers meer zaken kwijt dan in een papieren variant. Wat te denken van plattegronden in 2D/3D en een video.

Vandaag de dag mag social media natuurlijk niet ontbreken. HuisMarct Makelaars is actief aanwezig op Facebook, Youtube en Instagram en wij zorgen hiervoor de nodige aandacht van jouw huis. Hierdoor vinden regelmatig al de eerste bezichtigingen plaats nog voor het huis op Funda staat. Eventueel kunnen wij een complete online marketingcampagne verzorgen.

Uiteraard is niet alleen de online presentatie van belang, maar ook de inzet, bereikbaarheid en flexibiliteit van de makelaar. Wij zijn goed bereikbaar en werken ook in de avonduren en op zaterdag. Krijg je ons niet direct telefonisch te pakken, dan wordt je snel teruggebeld. Makelen is nog steeds mensenwerk. Het gaat niet alleen om de stenen, maar nog meer om de mens daarachter. Niet horen, maar luisteren wat de opdrachtgever of kijker aangeeft. Wij zetten graag net dat stapje extra om jou helemaal tevreden te maken. Bij ons staat niet de snelle transactie voorop, wij werken graag aan een langdurige relatie.

Wil je weten hoe onze klanten ons waarderen voor wat betreft de verkoop van hun woning? Kijk dan eens op onze pagina met Funda beoordelingen.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring