Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bekijk onze e-books

Zo mooi is Oirschot!

Trots als we zijn, lieten we enkele jaren geleden een promotiefilm maken over het mooie Oirschot.

In samenwerking met Columbus Aerial Solutions en Niec Filmt werd een mooi eindresultaat opgeleverd met spectaculaire beelden van de St. Petrus Basiliek.

Verder lezen

De film is op Facebook alleen al meer als 50.000(!) x bekeken en vaak gebruikt voor promotie in en rondom Oirschot. De shots van de St. Petrus Basiliek zijn prachtig!

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is er aan de film over Oirschot geen drone te pas gekomen! Door te werken met een helium ballon van ca. 4m doorsnede is het effect van een drone gecreëerd die langs de toren omhoog stijgt. De beelden door de straten zijn gemaakt door de cameraman bovenop een bestelbus te bevestigen.

Hier is de promotiefilm te zien:

Contact opnemen

HuisMarct Makelaars volgen betekent als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod dat in voorbereiding is.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet in de gelegenheid om tijdens deze kantoortijden de telefoon op te nemen of bel je buiten deze tijden, dan krijg je de mogelijkheid een voicemailbericht in te spreken. Doe dit vooral, wij bellen je dan snel terug! Je kunt ook je contactgegevens achter laten middels het formulier en dan nemen wij snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×