Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bekijk onze e-books

Wat zeggen onze klanten?

Onze opdrachtgevers worden direct na verkoop van het huis door Funda gevraagd een onafhankelijke beoordeling te geven over onze dienstverlening. Door onze overstap naar NVM per 1 maart 2023 zijn alle eerdere reviews op Funda vervallen helaas. Deze zijn bij ons wel inzichtelijk! Hieronder volgt een selectie uit deze reviews.

10.0
Zeer goed contact. Veel kennis. Snel oog. Denkt goed mee. Kennis gaat veel verder dan makelaar basics
9.0
Wij zijn erg tevreden over HuisMarct makelaars. Ze zijn goed te bereiken, reageren snel op vragen en zetten altijd een stapje extra!
8.0
Fijn en duidelijk contact, korte lijntjes en erg persoonlijk. Is snel in handelen wat erg prettig werkt.
9.5
Super, enkele high lights: - snel reageren - de lokale markt goed kennen - accuraat en duidelijk - vriendelijk
10.0
Fijne makelaar die luistert naar je wensen en snel schakelt. Je wordt stap voor stap meegenomen in het proces en houdt je goed op de hoogte. Een aanrader!
10.0
Een top makelaar, kan niet anders zeggen. Vanaf de eerste ontmoeting een heel fijn gevoel. Toegankelijk, vriendelijk, persoonlijk, korte lijntjes, heel snelle respons middels groepsapp, snelle afhandeling op akties, goede prijs kwaliteitverhouding, er wordt naar je geluisterd, oplossingsgericht
9.0
HuisMarct is een laagdrempelig makelaarskantoor. Marc en Michael verstaan hun vak en toch zijn het echte mensen-mensen. Ze werken klantgericht en zijn heel makkelijk te bereiken. Denken met je mee en ontzorgen je.
9.5
Wij zijn zeer tevreden over Marc en Michael. Ze hebben alles naar wens geregeld. We hadden makkelijk kontakt via de app. Wij kunnen ze zeker aanbevelen. Als we nog eens een huis gaan verkopen vragen wij zeker Huismarct.🏠👍👍
9.0
Makelaar communiceert goed welke stappen er ondernomen worden. En houdt je bij elke stap op de hoogte. Fijn contact!
9.0
Marc heeft het huis op een fijne, correcte manier en heel snel verkocht. Hij was laagdrempelig en goed bereikbaar. Ik zou hem zeker aanbevelen.
9.5
Prettig contact met de makelaar. Persoonlijk contact is prettig en altijd bereikbaar, zelfs in het weekend.
10.0
Marc is een hele professionele, vriendelijke en fijne makelaar om samen mee te werken. Zijn service is erg modern, hij schakelt snel en kwaliteit is top! Wij konden heel snel ons huis online krijgen en de verkoop verliep ook snel. Kort samengevat, Huismarct is top!
9.0
Het contact onderling was heel goed 👍👍Hij heeft ons overal goed mee geholpen en alles goed uitgelegd. Als we vragen hadden,ging hij er meteen mee aan de slag.
9.0
Zeer persoonlijke benadering met veel aandacht voor de mensen die er bij betrokken zijn. Het was het huis van onze ouders en die werden blij van het bezoek van Marc
10.0
Je hoeft je geen zorgen te maken. Alles is van het begin tot het eunde goed geregeld. Michael van Harskamp en Marc wil ik dan ook van harte bedanken voor het werk wat hun hebben gedaan.
10.0
Vanaf het eerste contact goede service gehad. Zelfs de weekenden waren geen probleem, altijd konden we terecht met vragen en alle randzaken die bij een verkoop komen kijken. Een makelaar die we iedereen aanraden door hun deskundig advies die je direct krijgt als je een vraag hebt.
10.0
Groot pluspunt is het directe en snelle contact. Op mails wordt zeer snel gereageerd, er is een groepsapp aangemaakt en ook telefonisch goed te bereiken. Na het bereiken van akkoord met de koper lag het koopcontract binnen een dag klaar ter ondertekening. Service een dikke 10 dus.

HuisMarct Makelaars volgen betekent als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod dat in voorbereiding is.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet in de gelegenheid om tijdens deze kantoortijden de telefoon op te nemen of bel je buiten deze tijden, dan krijg je de mogelijkheid een voicemailbericht in te spreken. Doe dit vooral, wij bellen je dan snel terug! Je kunt ook je contactgegevens achter laten middels het formulier en dan nemen wij snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×