Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bekijk onze e-books

Gratis waardebepaling

Benieuwd wat je huis waard is in deze markt?

Wij verzorgen graag voor jou een gratis waardebepaling van jouw huis. Vraagt de bank of tussenpersoon om een NWWI-taxatie? Ook dan kunnen wij jou van dienst zijn!

Verder lezen

Waardebepaling of taxatie

Vaak worden we gebeld met de vraag: “ik wil graag mijn huis laten taxeren”. Onze eerste reactie is dan altijd om te vragen waar de taxatie voor nodig is. Indien er behoefte is aan een inschatting van de waarde bij een verkoop, dan spreken we van een waardebepaling.

Voor een waardebepaling maken we graag een afspraak, waarbij wij bij jou thuis komen om jouw huis grondig te bekijken. Hierdoor is de waarde uiteraard beter te bepalen, dan bijvoorbeeld een online waarde-tool. We kunnen jou dan meteen vertellen wat wij voor jou kunnen betekenen voor een succesvolle verkoop. Een eerste gesprek met een waardebepaling verplicht je tot niets en is uiteraard gewoon gratis.

Taxatie
Indien het gaat om een aanvraag voor een financiering dan zal er een schriftelijke taxatie uitgebracht moeten worden, welke door het NWWI gevalideerd is. Dit is een uitgebreid rapport met vele bijlagen. Hierin wordt een marktwaarde opgenomen door de taxateur die onderbouwd wordt op diverse onderdelen en met meerdere verkochte panden als referentie voor de waarde. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om een extra marktwaarde op te nemen met een bijzonder uitgangspunt zoals een beoogde verbouwing. In dit geval praten we dus over een taxatie. Wil je graag een taxatierapport, kijk dan hier.

 

Contact opnemen

HuisMarct Makelaars volgen betekent als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod dat in voorbereiding is.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet in de gelegenheid om tijdens deze kantoortijden de telefoon op te nemen of bel je buiten deze tijden, dan krijg je de mogelijkheid een voicemailbericht in te spreken. Doe dit vooral, wij bellen je dan snel terug! Je kunt ook je contactgegevens achter laten middels het formulier en dan nemen wij snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×