Advies

Advies nodig?
Natuurlijk zijn wij beschikbaar voor advies. Wij beschikken wij over een flinke dosis kennis rondom de verkoop, aankoop en verhuur van een huis. Kennis die wij graag delen, want een verkeerde keuze of een verkeerd advies kan al snel tot problemen leiden.  Zo worden wij regelmatig gevraagd om advies te geven over de waarde van een huis voor bijvoorbeeld een verkoop binnen de familie. Een advies kan ook zijn voor bijvoorbeeld het juiste moment om te verkopen of een zoekprofiel opstellen voor een aan te kopen woning. Neem gerust met ons contact op voor advies. Een eerste adviesgesprek is altijd gratis!

Deeldiensten
Heb je zelf al een koper gevonden en wil je deskundige bijstand hebben om bijvoorbeeld een goed contract op te stellen? Tegen een vast uurtarief zijn wij in te schakelen voor het opmaken van een koop – of huurovereenkomst. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Advies bij projectontwikkeling
Wij zijn ook een sparringpartner bij de ontwikkeling en/of herbestemming van panden en grondposities. Wil je graag advies over de verkoop en/of de verhuurmogelijkheden van jouw project of ben je benieuwd wat de aankoopprijs kan zijn van een object met oog op ontwikkeling of herbestemming? Laat het ons weten en wij gaan graag in gesprek.

Amicus Vastgoed
In samenwerking met Amicus Vastgoed kunnen wij zelfs complete haalbaarheids – en locatiestudies verrichten. Het geheel (uit)ontwikkelen en bestemmingsgereed maken van een locatie behoort eveneens tot de mogelijkheden. Amicus Vastgoed ontwikkelt graag voor eigen rekening en risico en is dan ook altijd geïnteresseerd in het verwerven van locaties voor de eigen ontwikkelportefeuille. Neem contact op met ons voor meer informatie.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring