Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bekijk onze e-books

Wil je graag eerst advies?

Natuurlijk zijn wij beschikbaar voor advies. Door onze ervaring beschikken wij over een flinke dosis kennis rondom de verkoop, aankoop en verhuur van een huis.

Kennis die wij graag delen, want een verkeerde keuze of een verkeerd advies kan al snel tot problemen leiden. Zo worden wij regelmatig gevraagd om advies te geven over de verkoop van een huis binnen de familie na bijvoorbeeld een overlijden. Een advies kan ook zijn voor bijvoorbeeld het juiste moment om te verkopen of een zoekprofiel opstellen voor een aan te kopen woning. Neem gerust met ons contact op voor advies. We maken een afspraak en horen graag waar wij jou mee kunnen helpen. Bij jou of bij ons op kantoor, net wat jij het fijnste vindt. Een eerste gesprek is altijd gratis!

HuisMarct Makelaars volgen betekent als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod dat in voorbereiding is.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet in de gelegenheid om tijdens deze kantoortijden de telefoon op te nemen of bel je buiten deze tijden, dan krijg je de mogelijkheid een voicemailbericht in te spreken. Doe dit vooral, wij bellen je dan snel terug! Je kunt ook je contactgegevens achter laten middels het formulier en dan nemen wij snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×