Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bekijk onze e-books

Wie is HuisMarct Makelaars?

HuisMarct Makelaars is gevestigd midden in het centrum van het mooie Oirschot. Wij zijn een actief kantoor met een onderscheidende aanpak. We wonen, werken en zijn geboren en getogen in Oirschot. Kennen de markt dan ook uitstekend.

HuisMarct Makelaars is aangesloten bij NVM, VastgoedCert en het NRVT. Hierdoor weet je dat je met een professionele partij te maken hebt.

Verder lezen

Meer informatie over
HuisMarct Makelaars

Wij verzorgen graag de verkoop, aankoop, taxaties en verhuur van woonhuizen in de gemeente Oirschot en Best. Incidenteel hier buiten. De expertise ligt op het gebied van wonen en hierdoor is een bewuste keuze gemaakt niet werkzaam te zijn binnen de sectie bedrijfsmatig of landelijk vastgoed. Een woonboerderij en/of landelijke gelegen woning behoort uiteraard wel binnen onze expertise, mits deze een woonbestemming heeft.

Bij de start van HuisMarct Makelaars waren wij de enige lokale makelaar die werkte met styling, 360 graden foto’s, een video per woning, hoogte foto’s en drone-video’s. Een presentatie-pakket op Funda behoorde bij ons direct tot de standaard, waardoor met al onze woningen steeds de beste presentatie op Funda werd verkregen. Deze complete en onderscheidende manier van presenteren bleef niet onopgemerkt en heeft ons snel op de kaart gezet in Oirschot, Oost-, West- en Middelbeers, Spoordonk en  Best. Onze laagdrempelige en actieve aanpak op social media heeft intussen voor vele “likers, delers en volgers” gezorgd.

Ook na onze oprichting zijn wij blijven vernieuwen. Zo is er een speciale website per woning inclusief eigen visitekaartjes aan de presentie toegevoegd, evenals een gedrukt THUIS BIJ-magazine per woning en een standaard 3d virtuele tour.  Onze, met LED-schermen ingerichte, etalage is uitgebreid met een groot scherm voor een dynamische presentatie van ons woningaanbod. Op onze website staan verschillende E-books gemaakt handige informatie voor kopers en verkopers. Woningen die bij ons te koop staan worden nu ook volledig digitaal ingemeten met een digitale scanner, waardoor de kans op fouten nihil is en de plattegronden en meetstaten dus vele malen nauwkeuriger zijn.

Wat brengt de toekomst?
Altijd zijn wij op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om onderscheidend te zijn en te blijven. Wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet en kijken uit naar al het nieuws dat komen gaat.

 

Partners van HuisMarct Makelaars

NVM
HuisMarct Makelaars is aangesloten bij de NVM. Een actieve brancheorganisatie met ruim 4.400 betrokken ondernemers. Om lid te zijn van NVM, moet je als makelaar-taxateur in het bezit zijn van de juiste makelaarspapieren, je kennis permanent op peil houden en uiteraard gecertificeerd zijn. Dankzij meerdere kennisbijeenkomsten in het jaar en verplichte Permanente Educatie blijven we up-to-date van de vastgoed- en woningmarkt. Zodat we onze klanten de kwaliteit en dienstverlening kunnen bieden die zij verwachten. NVM-leden beschikken over een database met historische en actuele woninginformatie. Deze informatie zorgt ervoor dat een NVM-Makelaar-Taxateur u van goed advies kan voorzien, deze kan onderbouwen en sterker staat in de onderhandeling.

U kunt ervan uitgaan dat uw NVM-Makelaar-Taxateur deskundig is en zich als een goed opdrachtnemer gedraagt. Denk hierbij aan het opmaken van een correcte verkoopadvertentie, het ontvangen van potentiële kopers of huurders, het voeren van gedegen onderhandelingen en het wijzen op bepaalde risico’s. Heeft u onverhoopt toch een klacht of is er een geschil ontstaan tussen u en uw makelaar-taxateur? Dan kunt u terecht bij de onafhankelijke Geschillencommissie Makelaardij (SGC) en het onafhankelijk Tuchtcollege Makelaardij Nederland (TMCNL). Daarnaast zijn NVM-leden verplicht om zich te verzekeren tegen schade door beroepsfouten. Dit is ook in uw belang.

Meer weten over NVM? Ga naar de website 

Vastgoedcert
De Stichting VastgoedCert is een branchebreed platform dat zorgdraagt voor de certificatie en registratie van makelaars op basis van hun vakbekwaamheid. Deze stichting heeft als doel de kwaliteit en vakbekwaamheid van makelaars te waarborgen en waar mogelijk te verbeteren. Gecertificeerde makelaars worden bij VastgoedCert geregistreerd op basis van hun vakbekwaamheid. Marc van Kroonenburg van HuisMarct Makelaars is VastgoedCert gecertificeerd en daarom kun je bij HuisMarct Makelaars vertrouwen op onze deskundigheid en vakbekwaamheid.

Voor meer informatie over VastgoedCert, klik hier

HuisMarct - Vastgoedcert

NRVT
Marc van Kroonenburg van HuisMarct Makelaars is daarnaast ook geregistreerd in het NRVT. Het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) is het centrale register van gekwalificeerde vastgoedtaxateurs. De missie van het NRVT is het bewaken, waarborgen en bevorderen van de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register-Taxateur en dient het publiek belang van vastgoedwaarderingen. Marc van Kroonenburg is op persoonlijke titel geregistreerd en is gebonden aan eenduidige gedrags- en beroepsregels. Hierdoor wordt de kwaliteit van onze diensten gewaarborgd en zijn wij verplicht om onze kennis up-to-date te houden door permanente scholing en aanvullende examens.

Voor meer informatie over het NRVT, klik hier

HuisMarct - NRVT Register-Taxateur

 

 

 

Contact opnemen

HuisMarct Makelaars volgen betekent als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod dat in voorbereiding is.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet in de gelegenheid om tijdens deze kantoortijden de telefoon op te nemen of bel je buiten deze tijden, dan krijg je de mogelijkheid een voicemailbericht in te spreken. Doe dit vooral, wij bellen je dan snel terug! Je kunt ook je contactgegevens achter laten middels het formulier en dan nemen wij snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×