Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bekijk onze e-books

HuisMarct Startklaar

Je bent toe aan een volgende stap…. je hakt de knoop door en gaat op zoek naar een ander huis! Maar wat nu? Ga je je huidige huis nu verkopen of koop je eerst een nieuw huis?

Een moeilijke keuze, wat is wijsheid? Zet je jouw huis eerst te koop, is het misschien heel snel verkocht en wat dan? In deze markt wil je er graag wel op tijd bij zijn als jouw droomhuis te koop komt. Daarom kiezen veel mensen er nu voor om eerst te kopen en dan te verkopen.

Verder lezen

Meer informatie over
HuisMarct Startklaar

Koop je eerst en verkoop je dan, dan wil je natuurlijk dat jouw eigen huis zo snel mogelijk online staat. Moet je dan nog starten met de verkoop, dan kom je erachter dat er eerst nog veel tijd gaat zitten in het zoeken van een makelaar, waarde bepalen, stukken voorbereiden, media vervaardigen etcetera etcetera. Weken gaan voorbij………zucht……… kostbare tijd, die je natuurlijk liever zo kort mogelijk wil houden.

Hiervoor hebben wij “HuisMarct Startklaar” bedacht!

Hoe werkt het?
Jij gaat op zoek naar jouw volgende droomhuis en wij gaan achter de schermen druk aan de slag om je huidige huis compleet klaar te zetten voor de verkoop. Zo kun je straks bij het vinden van jouw nieuwe huis, direct de verkoop opstarten. Dan weet je dat dit alvast goed geregeld is.  Wij zorgen ervoor dat alle voorbereidingen zijn gedaan, zoals het maken van foto’s, plattegronden enzovoort; onze complete Premium-aanpak. Jouw huis staat dan echt “startklaar” om de markt op te gaan.  Jij kunt jouw focus dan ook volledig leggen bij de zoektocht en aankoop van je nieuwe huis. Droomhuis gevonden?
Wij zorgen ervoor dat je huidige huis binnen 24 uur op Funda te vinden is! Daarnaast wordt er direct een Facebook-bericht gepost om alvast de interesse te wekken van onze grote groep volgers en worden al onze zoekers ook op jouw huis geattendeerd. Handig toch?

O ja, tijdens de zoektocht naar jouw volgende droomhuis kun je uiteraard bij ons terecht voor advies. Ook kun je ons inschakelen als jouw aankoopmakelaar.

Wij helpen je graag!

Wat zijn de voordelen van HuisMarct Startklaar?

  1. Volledige aandacht voor de zoektocht en koop van jouw nieuwe huis
  2. Huis gekocht, binnen 24 uur staat je huidige huis online
  3. Advies bij de aankoop van jouw nieuwe woning

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn er klaar voor!

 

HuisMarct Startklaar

Contact opnemen

HuisMarct Makelaars volgen betekent als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod dat in voorbereiding is.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet in de gelegenheid om tijdens deze kantoortijden de telefoon op te nemen of bel je buiten deze tijden, dan krijg je de mogelijkheid een voicemailbericht in te spreken. Doe dit vooral, wij bellen je dan snel terug! Je kunt ook je contactgegevens achter laten middels het formulier en dan nemen wij snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×