Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bekijk onze e-books

HuisMarct is ook aankoopmakelaar

Huis kopen met hulp van een professional? Goed idee!

Bij de aankoop van een huis komt veel kijken. De staat van het huis, de juridische aspecten, de marktwaarde, de voorwaarden rondom de aankoop, het koopcontract, de akte van levering, de eindinspectie en nog veel meer. Heel belangrijk dit proces goed te doorlopen en vast te leggen, zodat de aankoop van jouw droomhuis geen nachtmerrie wordt.

Verder lezen

HuisMarct Makelaars als aankoop makelaar?

Een huis kopen doe je niet elke dag, daarom is het juist verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen! Die sympathieke makelaar die jouw droomhuis te koop heeft staan, werkt alleen voor zijn opdrachtgever, de verkoper. Zijn taak is om het huis tegen een zo hoog mogelijke prijs te verkopen met de beste voorwaarden voor de verkoper. Daarom is het altijd verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen. Zo weet je zeker dat deze makelaar alleen jouw belangen voorop heeft staan en je een deskundige aan jouw zijde hebt staan die het huis voor je bekijkt en jou ondersteunt bij het aankoop proces.  Dat geeft een veilig en goed gevoel!

Je kunt ons inschakelen als full service – aankoopmakelaar, waarbij wij met jou meerdere huizen gaan bekijken en helpen bij de zoektocht of misschien heb je zelf al een huis bekeken en wil je alleen een partner die jou helpt tijdens het hele proces van de aankoop van onderhandelen, koopcontract, akte van levering en eindinspectie. Aan jou de keus wanneer wij mee instappen.

In de huidige markt is het van belang dat je er snel bij bent als koper, wacht dan ook niet te lang met ons benaderen, wij zijn jou graag van dienst!

 

 

 

 

Contact opnemen

HuisMarct Makelaars volgen betekent als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod dat in voorbereiding is.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet in de gelegenheid om tijdens deze kantoortijden de telefoon op te nemen of bel je buiten deze tijden, dan krijg je de mogelijkheid een voicemailbericht in te spreken. Doe dit vooral, wij bellen je dan snel terug! Je kunt ook je contactgegevens achter laten middels het formulier en dan nemen wij snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×