Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bekijk onze e-books

Meer over Best

Best: dorps wonen met veel voorzieningen, maar ook dicht bij de stad én de rust van de natuur.

Veel bestemmingen zijn binnen handbereik door de ligging tussen de snelwegen A2 en A58, een ondergronds treinstation in het centrum en Eindhoven Airport dichtbij. Best heeft een hoog voorzieningenniveau. Ook is Best toegangspoort tot het Nationaal Landschap Het Groene Woud en maakt het deel uit van de Brainport regio, het hightech hart van Brabant. Best ligt geografisch gezien op de splitsing Eindhoven - Tilburg en Eindhoven - 's-Hertogenbosch. De gemeente telt bijna 30.000 inwoners.

Verder lezen

Meer over gemeente Best

Voorzieningen
Best is van alle gemakken voorzien: 9 basisscholen, een middelbare school, een ruim winkelaanbod en met CultuurSpoor in het hart van het dorp, dat de inwoners voorziet van kennis en informatie, muziek, drama, dans, cultuureducatie, lezen (bibliotheek), ontmoeting en debat. Bij Bestwijzer werken circa 25 organisaties op het gebied van wonen, zorg en welzijn op een unieke wijze samen.

Sport & Recreatie
Op het gebied van sport en recreatie biedt Best voor elk wat wils. Er zijn vele sporten te beoefenen, zoals voetbal (Best Vooruit en Wilhelmina Boys), hockeyatletiek, tennis, volleybal, badmintonhandbal en korfbal. Ook heeft Best een prachtige golfbaan en een uitgebreid binnen– en buitenzwembad. Recreatieplas Aquabest biedt ruimte aan het jeugd-recreatiepark DippieDoe en is in de zomer het toneel van grote dance events zoals Lakedance. De kermis in het dorp is voor veel kinderen het hoogtepunt van het jaar. Ook kunnen de kleintjes zich vermaken in het Spelebos of in dierenpark Best Zoo. De gemeente heeft een sfeervol openluchttheater, een bioscoop, een klompenmuseum en museum Bevrijdende Vleugels, dat gewijd is aan de Tweede Wereldoorlog.

Ligging & Openbaar vervoer
Best is gelegen aan de A2 en de A58 en beschikt over een treinstation. Ook zijn er verschillende buslijnen van Arriva en Hermes die verbindingen met Eindhoven en Tilburg verzorgen. Eindhoven Airport ligt op ongeveer 8 km van het centrum van Best.

Huis verkopen, aankopen, verhuren of taxeren in Best? Bel HuisMarct Makelaars!

Wil je meer informatie over Best en omgeving?

Contact opnemen

HuisMarct Makelaars volgen betekent als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod dat in voorbereiding is.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet in de gelegenheid om tijdens deze kantoortijden de telefoon op te nemen of bel je buiten deze tijden, dan krijg je de mogelijkheid een voicemailbericht in te spreken. Doe dit vooral, wij bellen je dan snel terug! Je kunt ook je contactgegevens achter laten middels het formulier en dan nemen wij snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×