Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bekijk onze e-books

Taxatierapport woonhuis

Waardebepaling of taxatie nodig?

Ook voor taxaties ben je bij HuisMarct Makelaars aan het goede adres. Voor een snelle en deskundige uitvoering.

Verder lezen

Voor een taxatie naar
HuisMarct Makelaars

Heb je een schriftelijke taxatie nodig voor het verkrijgen van een financiering voor de aankoop en/of verbouwing van een woonhuis? Dan is binnen ons kantoor Marc van Kroonenburg dé specialist om dit voor jou te verzorgen. Als Register-Taxateur is hij ingeschreven bij de kamer Wonen van het NRVT en hierdoor bevoegd om een schriftelijk taxatierapport te verzorgen. Hij zorgt er dan voor dat je binnen enkele dagen na de opname van het huis een compleet taxatierapport ontvangt. Dit rapport is gevalideerd door het NWWI en wordt door alle geldverstrekkers geaccepteerd. Je hebt bij ons een taxatierapport vanaf € 575,- incl. BTW.

Of….

Wil je alleen weten wat de waarde van jouw huis is met als doel een mogelijke verkoop? Ook dan zijn wij beschikbaar. Een waardebepaling is bij ons gratis en vrijblijvend. Dan vertellen we jou natuurlijk meteen over onze onderscheidende aanpak. Met onze Premium-aanpak is de kans groot dat we jouw huis snel hebben verkocht!

Let op: wij verzorgen geen taxaties ten behoeve van nieuwbouw.

Waarom een taxatie door HuisMarct Makelaars?

  • Gecertificeerd en onafhankelijk taxateur, ingeschreven bij NRVT nr RT708010037
  • NWWI gevalideerd taxatierapport
  • 100% garantie op acceptatie taxatierapport door bank
  • Een compleet taxatierapport binnen enkele werkdagen
  • Vanaf € 575,- inclusief BTW
  • meerprijs voor appartement en/of marktwaarde na verbouwing

Voordat je een taxatie aanvraagt
Zorg dat je vooraf helder hebt wat voor taxatie je nodig hebt. Vraag daarom de geldverstrekker altijd goed na aan welke voorwaarden het taxatierapport moet voldoen. Dit om vertraging en/of afkeuring te voorkomen. Wat een taxatie in jouw geval precies zal kosten is van een aantal factoren afhankelijk, zoals of er wel of geen verbouwing mee getaxeerd dient te worden.

Taxatiegebied
De beschikking hebben over lokale marktkennis is een van de harde eisen die wordt gesteld aan een gecertificeerd taxateur. Het NWWI verlangt daarnaast dat een taxateur binnen een straal van 20 kilometer van de vestigingslocatie woningen taxeert. In het geval van HuisMarct Makelaars vallen de volgende plaatsen hieronder: Oirschot, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Boxtel, Sint-Oedenrode, Best, Son en Breugel, Nuenen, Nederwetten, Eindhoven, Veldhoven, Waalre, Eersel, Steensel, Hapert, Bladel, Reusel, Netersel, Vessem, Hooge- en Lage Mierde, Oost-, West- en Middelbeers, Esbeek, Hilvarenbeek, Spoordonk, Moergestel, Goirle, Tilburg (‘De Reeshof’ niet!), Oisterwijk, Berkel-Enschot, Udenhout, Haaren, Helvoirt en Cromvoirt.

Contact opnemen

HuisMarct Makelaars volgen betekent als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod dat in voorbereiding is.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet in de gelegenheid om tijdens deze kantoortijden de telefoon op te nemen of bel je buiten deze tijden, dan krijg je de mogelijkheid een voicemailbericht in te spreken. Doe dit vooral, wij bellen je dan snel terug! Je kunt ook je contactgegevens achter laten middels het formulier en dan nemen wij snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×