Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bekijk onze e-books

Een huis verhuren met HuisMarct

Misschien heb je een andere woning gekocht en jouw eigen woning nog niet verkocht. Of je hebt een andere woning gekocht die je wilt verhuren met het oog op een beleggingsrendement. Er zijn natuurlijk legio mogelijkheden om er voor te kiezen een woning te verhuren.

Voor het verhuren van een woning is het altijd raadzaam om een specialist in te schakelen! Dit niet alleen om een huurprijs te bepalen, maar ook om op een juiste manier te worden geadviseerd over de juridische kant van het verhaal. Bijvoorbeeld met het oog op huurbescherming.

Verder lezen

Verhuurmogelijkheden
HuisMarct Makelaars kan jou prima adviseren over de mogelijkheden en onmogelijkheden omtrent de verhuur van jouw woning en uiteraard ook de verhuur zelf verzorgen. Bij opdracht werken wij tegen een vooraf overeengekomen, vaste en transparante vergoeding.

 

 

 

Contact opnemen

HuisMarct Makelaars volgen betekent als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod dat in voorbereiding is.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet in de gelegenheid om tijdens deze kantoortijden de telefoon op te nemen of bel je buiten deze tijden, dan krijg je de mogelijkheid een voicemailbericht in te spreken. Doe dit vooral, wij bellen je dan snel terug! Je kunt ook je contactgegevens achter laten middels het formulier en dan nemen wij snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×