Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bekijk onze e-books

Jouw huis geheel in 3D

Met een Matterport Pro2 3D camera kunnen wij ook jouw huis compleet in 3D vastleggen!

HuisMarct Makelaars is al jaren enthousiast gebruiker van deze vernieuwende techniek. Door de aanschaf van een eigen Matterport-camera is deze techniek nu voor elk huis beschikbaar en gewoon standaard toegevoegd aan onze woningpresentatie!

Verder lezen

Meer informatie over
3d virtueel bezichtigen

De combinatie van online en offline presentatie van jouw huis zorgt ervoor dat potentiële kopers besluiten om wel of niet een kijkje te komen nemen. Hoe goed de foto’s en plattegronden ook zijn, dan nog betekent het regelmatig onnodige bezichtigingen, waarbij kijkers een andere verwachting blijken te hebben bij de woning. Doordat ze bijvoorbeeld een slaapkamer missen en hopen deze te kunnen realiseren door de indeling te veranderen, maar de ruimte in huis dit niet toe laat. Of een grote kastenwand kwijt moeten, maar dat dit niet mogelijk is door de beperkte ruimte in verband met de kapschuinte. Zonde van iedereen zijn tijd natuurlijk, maar zeker ook van jouw inspanningen om het huis weer gereed te maken voor een bezichtiging. Inderdaad! Geen stress, gelukkig zijn er vandaag de dag mooie tools om te kijken vóór bezichtigen!

360 graden foto’s
Kijken begint natuurlijk met het swipen door de complete fotorapportage, de digitale plattegronden en het zien van de video van de woning. Een aanvulling op deze tools zijn 360 graden foto’s in combinatie met een virtuele tour. Een 360 graden virtuele tour is misschien een mooie toevoeging voor de ranking op Funda, maar ook niet meer dan dat. De resolutie van deze foto’s is vaak erg laag en hierdoor, buiten de hogere Funda-ranking, een minimale toevoeging aan de totale presentatie. Maar…. het kan gelukkig beter. Wij maken de 360 graden foto’s met onze Matterport 3D-camera in een zeer hoge resolutie van maar liefst 134Mp. KRAAK helder dus……

3D-scan
Het maken van 360 graden foto’s is slechts een klein onderdeel van onze innovatieve Matterport 3D-camera. Eigenlijk is het een fijne aanvulling op zijn belangrijkste taak: het maken van een compleet virtueel model van jouw huis! Zo’n virtueel model ziet er eigenlijk uit als een soort poppenhuis en is vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Zo zijn hierbij bijvoorbeeld plafondhoogte en kapschuinte goed zichtbaar. Erg handig is ook de mogelijkheid om binnen het 3D-model eenvoudig afstanden te kunnen meten van bijvoorbeeld muren, ramen of meubels. Hierdoor kan een kijker zich een goed beeld vormen van de mogelijkheden van de ruimtes van jouw huis. Kan ik mijn meubels kwijt, hoe groot is het werkblad van de keuken, wat is de afstand van de bank naar de televisie, past er een grote kledingkast in de slaapkamer, enzovoorts……

Ook de 3D-scan is in een zeer hoge resolutie, waardoor het lijkt alsof je zelf door de woning loopt, zeker in combinatie met een VR-bril.

Hoe werkt het?
Kijkers ontvangen bij aanvraag van meer informatie over het huis of bij een bezichtigingsaanvraag, direct een link naar de 3D-scan. Ook kunnen zij het huis op onze website al meteen virtueel bezichtigen. Bij elk huis is namelijk een 3D-link toegevoegd aan de presentatie. Hiermee kan de voorpret direct beginnen! De kijkers die vervolgens later de woning fysiek bezichtigen, zijn al uitstekend geïnformeerd over jouw huis. Niet alleen door de 3D-scan, maar door de combinatie van alle presentatiemiddelen samen. Hierdoor is misschien het aantal bezichtigen wel lager, maar de kans op een match vele malen groter! Mooi toch?

3D-bril
Voor de echte “VR-beleving” is het zelfs mogelijk om met een cardboard-bril in combinatie met een smartphone virtueel het het huis te bezichtigen. Nieuwsgierig hoe dat werkt? Loop eens binnen bij ons op kantoor en je krijgt een demonstratie.

De 3D-scan behoort standaard tot onze Premium verkoopaanpak!
Meer weten over deze aanpak, kijk dan hier

Voor een optimale kijkervaring is een VR-bril aan te raden. Het effect van een VR-bril is al te bereiken door gebruik van jouw smartphone in combinatie met een zogenaamde cardboard-bril. Heb je deze niet? Kom naar ons kantoor en jij krijgt er één van ons.

HuisMarct - Marc Matterport camera

Contact opnemen

HuisMarct Makelaars volgen betekent als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod dat in voorbereiding is.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet in de gelegenheid om tijdens deze kantoortijden de telefoon op te nemen of bel je buiten deze tijden, dan krijg je de mogelijkheid een voicemailbericht in te spreken. Doe dit vooral, wij bellen je dan snel terug! Je kunt ook je contactgegevens achter laten middels het formulier en dan nemen wij snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×