Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bekijk onze e-books

Oost-, West en Middelbeers

Oost-, West- en Middelbeers was tot 1997 een eigen gemeente. Sindsdien behoren 'De Beerzen' tot Oirschot, gelegen in de stedendriehoek Eindhoven, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch.

Oost-, West- en Middelbeers heeft een goed voorzieningenniveau met o.a. een supermarkt, een versmarkt met bakker & slager, cafés en een verzorgingshuis. Verder vind je er o.a. tandartsenpraktijken, fysiotherapiepraktijken en twee huisartsenpraktijken.

Verder lezen

Meer over Oost-, West- en Middelbeers

Scholen 
BS de Beerze heeft een locatie in Middelbeers en een in Oostelbeers. De kinderen uit Westelbeers worden vanwege afstand en veiligheid naar school gebracht met een schoolbus.

Kinderopvang
In Oost-, West en Middelbeers is er een kinderdagverblijf, enkele gastoudergezinnen en twee BSO’s.

Sport & Recreatie
De bewoners van Oost-, West- en Middelbeers vormen een actieve gemeenschap. Er wordt veel georganiseerd, zoals bijvoorbeeld Beers’ Gebuurt, wat een podium biedt aan talent uit de Beerzen en een gelegenheid is om in een ongedwongen sfeer (nader) kennis te maken met dorpsgenoten van jong tot oud en hun belevenissen en verhalen. In Oost-, West- en Middelbeers heb je o.a. een actieve voetbal– en tennisvereniging, een rijvereniging en motorclub. Verder zijn er ook diverse andere verenigingen actief, zoals een carnavalsvereniging, diverse biljartclubs, een dartvereniging, harmonie en drumband, een scouting, twee gildes en een actieve KBO (Katholieke Bond van Ouderen).

Ligging & Openbaar vervoer
Oost-, West- en Middelbeers wordt omringd door prachtige natuur, zoals de Oirschotse Heide, het Wit Holland Ven en Landgoed Baest.
Binnen een half uur ben je in het centrum van Tilburg of Eindhoven. Eindhoven Airport zelfs al in 20 minuten. Oost-, West- en Middelbeers heeft busverbindingen naar Tilburg en Eindhoven.

Huis verkopen, aankopen, verhuren of taxeren in Oost-, West en Middelbeers? Bel HuisMarct Makelaars!

Contact opnemen

HuisMarct Makelaars volgen betekent als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod dat in voorbereiding is.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet in de gelegenheid om tijdens deze kantoortijden de telefoon op te nemen of bel je buiten deze tijden, dan krijg je de mogelijkheid een voicemailbericht in te spreken. Doe dit vooral, wij bellen je dan snel terug! Je kunt ook je contactgegevens achter laten middels het formulier en dan nemen wij snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×