Wie is HuisMarct Makelaars ?


HuisMarct Makelaars is gevestigd midden in het centrum van het mooie Oirschot. Wij zijn een jong kantoor dat in korte tijd hard gegroeid is door onze onderscheidende aanpak. HuisMarct Makelaars is aangesloten bij VBO Makelaar, VastgoedCert en het NRVT. Hierdoor weet je dat je met een professionele partij te maken hebt.


VBO Makelaar

VBO Makelaar is de op een na grootste brancheorganisatie van Nederland voor makelaars en taxateurs. Om aangesloten te zijn bij VBO Makelaar dien je als makelaar te beschikken over de juiste diploma's en je kennisniveau up-to-date te houden door het volgen van verplichte cursussen. Hierdoor word je als VBO-lid continue getoetst op vakkennis. Als makelaar word je persoonlijk lid en treed je toe tot een of meerdere vakgroepen binnen de Vereniging. Marc van Kroonenburg is lid van de vakgroep "Wonen". Door het lidmaatschap van VBO Makelaar beschikken wij over de laatste juridische documenten en zijn wij verplicht een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.


Voor meer informatie over VBO Makelaar, klik hier
 VastgoedCert

De Stichting VastgoedCert is een branchebreed platform dat zorgdraagt voor de certificatie en registratie van makelaars op basis van hun vakbekwaamheid. Deze stichting heeft als doel de kwaliteit en vakbekwaamheid van makelaars te waarborgen en waar mogelijk te verbeteren. Gecertificeerde makelaars worden bij VastgoedCert geregistreerd op basis van hun vakbekwaamheid. Marc van Kroonenburg van HuisMarct Makelaars is VastgoedCert gecertificeerd en daarom kun je bij HuisMarct Makelaars vertrouwen op onze deskundigheid en vakbekwaamheid.

 

Voor meer informatie over VastgoedCert, klik hier


NRVT

Marc van Kroonenburg van HuisMarct Makelaars is daarnaast ook geregistreerd in het NRVT. Het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) is het centrale register van gekwalificeerde vastgoedtaxateurs. De missie van het NRVT is het bewaken, waarborgen en bevorderen van de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register-Taxateur en dient het publiek belang van vastgoedwaarderingen. Marc van Kroonenburg is op persoonlijke titel geregistreerd en is gebonden aan eenduidige gedrags- en beroepsregels. Hierdoor wordt de kwaliteit van onze diensten gewaarborgd en zijn wij verplicht om onze kennis up-to-date te houden door permanente scholing.


Voor meer informatie over het NRVT, klik hierVerberg kaart

Vestiging:

HuisMarct Makelaars

OIRSCHOT

De Moriaan 86
5688 ER Oirschot
KvK nummer: 64085414
BTW nummer: NL001781970B32