Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bekijk onze e-books

Check onze gratis e-Books

Het verkopen en aankopen van een huis is een spannende aangelegenheid. Waarschijnlijk doe je dit niet regelmatig, misschien zelfs voor het eerst.

Speciaal voor jou hebben wij veel verschillende tips voor je op een rijtje gezet in de vorm van een aantal e-Books. Deze e-Books zijn hieronder gratis te downloaden! Zo is er een bezichtigingschecklist te downloaden zodat je niks vergeet en goed voorbereid op pad gaat. Of een super handige verhuischecklist zodat je verhuizing vlotter en met minder stress verloopt. Hoe maak je nu jouw huis het beste verkoopklaar? Download dan het e-Book “jouw huis verkoopklaar”

HuisMarct Makelaars volgen betekent als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod dat in voorbereiding is.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet in de gelegenheid om tijdens deze kantoortijden de telefoon op te nemen of bel je buiten deze tijden, dan krijg je de mogelijkheid een voicemailbericht in te spreken. Doe dit vooral, wij bellen je dan snel terug! Je kunt ook je contactgegevens achter laten middels het formulier en dan nemen wij snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×