3D bezichtigen

HuisMarct Makelaars; de 3D-makelaar van Oirschot en omstreken!
De combinatie van online en offline presentatie van jouw huis zorgt ervoor dat potentiële kopers besluiten om wel of niet een kijkje te komen nemen. Hoe goed de foto’s en plattegronden ook zijn, dan nog betekent het regelmatig onnodige bezichtigingen, waarbij kijkers een andere verwachting blijken te hebben bij de woning. Doordat ze bijvoorbeeld een slaapkamer missen en hopen deze te kunnen realiseren door de indeling te veranderen, maar de ruimte in huis dit niet toe laat. Of een grote kastenwand kwijt moeten, maar dat dit niet mogelijk is door de beperkte ruimte in verband met de kapschuinte. Zonde van iedereen zijn tijd natuurlijk, maar zeker ook van jouw inspanningen om het huis weer gereed te maken voor een bezichtiging. Inderdaad! Geen stress, gelukkig zijn er vandaag de dag mooie tools om te kijken vóór bezichtigen!

360 graden foto’s
Kijken begint natuurlijk met het swipen door de complete fotorapportage, de digitale plattegronden en het zien van de video van de woning. Een aanvulling op deze tools zijn 360 graden foto’s in combinatie met een virtuele tour. Een 360 graden virtuele tour is misschien een mooie toevoeging voor de ranking op Funda, maar ook niet meer dan dat. De resolutie van deze foto’s is vaak erg laag en hierdoor, buiten de hogere Funda-ranking, een minimale toevoeging aan de totale presentatie. Maar…. het kan gelukkig beter. Wij maken de 360 graden foto’s met onze Matterport 3D-camera in een zeer hoge resolutie van maar liefst 134Mp. KRAAK helder dus……

3D-scan
Het maken van 360 graden foto’s is slechts een klein onderdeel van onze innovatieve Matterport 3D-camera. Eigenlijk is het een fijne aanvulling op zijn belangrijkste taak: het maken van een compleet virtueel model van jouw huis! Zo’n virtueel model ziet er eigenlijk uit als een soort poppenhuis en is vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Zo zijn hierbij bijvoorbeeld plafondhoogte en kapschuinte goed zichtbaar. Erg handig is ook de mogelijkheid om binnen het 3D-model eenvoudig afstanden te kunnen meten van bijvoorbeeld muren, ramen of meubels. Hierdoor kan een kijker zich een goed beeld vormen van de mogelijkheden van de ruimtes van jouw huis. Kan ik mijn meubels kwijt, hoe groot is het werkblad van de keuken, wat is de afstand van de bank naar de televisie, past er een grote kledingkast in de slaapkamer, enzovoorts……

Ook de 3D-scan is in een zeer hoge resolutie, waardoor het lijkt alsof je zelf door de woning loopt, zeker in combinatie met een VR-bril.

Hoe werkt het?
Kijkers ontvangen bij aanvraag van meer informatie over het huis of bij een bezichtigingsaanvraag, direct een link naar de 3D-scan. Hiermee kan de voorpret direct beginnen! De kijkers die vervolgens later de woning fysiek bezichtigen, zijn al uitstekend geïnformeerd over jouw huis. Niet alleen door de 3D-scan, maar door de combinatie van alle presentatiemiddelen samen. Hierdoor is misschien het aantal bezichtigen wel lager, maar de kans op een match vele malen groter! Mooi toch?
 

 


3D-bril
Voor de echte “VR-beleving” is het zelfs mogelijk om met een cardboard-bril in combinatie met een smartphone virtueel door het huis te lopen. Nieuwsgierig hoe dat werkt? Loop eens binnen bij ons op kantoor en je krijgt een demonstratie.

Cool, maar ik heb gehoord dat zo’n scan al gauw € 300,- kost?
Dat klopt. Wij werken al een paar jaar met deze techniek en liepen ook tegen deze hoge kosten aan. Reden voor ons om zelf te investeren in een Matterport 3D-camera. Nu maken wij de scans zelf en bieden deze techniek gewoon standaard aan bij onze Premium-dienstverlening! 

Voor een optimale kijkervaring is een VR-bril aan te raden. Het effect van een VR-bril is al te bereiken door gebruik van jouw smartphone in combinatie met een zogenaamde cardboard-bril. Heb je deze niet? Kom naar ons kantoor en jij krijgt er één van ons.

Voorbeeld 

Klik op onderstaande afbeelding om een woning in 3D te bekijken.

  
  
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring