Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bekijk onze e-books

Montfortlaan 0ong

5688 XJ Oirschot

Vraagprijs € 475.000 k.k.

Status Verkocht

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 475.000 k.k.
  • Perceel 3710 m2

Omschrijving

Zelf bouwen? HIER kan het !

Op deze aantrekkelijke locatie aan de gewilde Montfortlaan in Oirschot ligt deze fraaie bouwkavel van ca. 3.770m2 voor de bouw van een vrijstaande woning. Dit kavel ligt in het buitengebied van het mooie Oirschot. De historische markt met haar vele monumenten en bourgondische gezelligheid is op korte afstand, evenals de voorzieningen als winkels en gezondheidszorg. Een basisschool is op loopafstand.

Wat mag ik bouwen?
Binnen de regels van het bestemmingsplan is het mogelijk om hier een huis van 750m3 te bouwen en 120m2 aan bijgebouwen, aan – en uitbouwen. 750m3 niet genoeg? Geen probleem, deze inhoudsmaat is exclusief een eventuele kelder en middels de 120m2 aan bijgebouwen, aan – en uitbouwen is de woning nog te vergroten. De maximale goothoogte is 4,5m, dus feitelijk 1,5 bouwlaag met kap. De maximale nokhoogte is zelfs 10m.

Binnen ons netwerk van, veelal plaatselijke, architecten en aannemers helpen wij jou graag op weg. Uiteraard maak jij de keuze zelf, er zijn geen verplichtingen naar een architect of aannemer. De keuze is helemaal aan jou…..

Bestemming:
Dit kavel heeft de bestemming “wonen” en een gedeelte heeft de bestemming “groen”. Conform het landschappelijk inpassingsplan dient koper op zijn kosten groen aan te planten en in stand te houden.

De bestemming is onherroepelijk, dus je kunt hier direct aan de gang!

Kavelgrootte:
De kavelgrootte is ca. 3.770m2. Deze wordt nog nader ingemeten en Kadastraal gesplitst.

Vraagprijs:
De vraagprijs van dit bouwkavel is kosten koper (o.a. exclusief 8% overdrachtsbelasting) en een “BIEDEN-VANAF-PRIJS”

Nieuwsgierig?
Bel HuisMarct Makelaars voor een toelichting. Wij zijn jou graag van dienst.

Leuk wonen hé! Keertje komen kijken?

HuisMarct Makelaars volgen betekent als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod dat in voorbereiding is.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet in de gelegenheid om tijdens deze kantoortijden de telefoon op te nemen of bel je buiten deze tijden, dan krijg je de mogelijkheid een voicemailbericht in te spreken. Doe dit vooral, wij bellen je dan snel terug! Je kunt ook je contactgegevens achter laten middels het formulier en dan nemen wij snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×