Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bekijk onze e-books

Hoogeindseweg 3

5091 KB Oost West En Middelbeers

Vraagprijs € 849.000 k.k.

Status Verkocht

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 849.000 k.k.
  • Bouwjaar: 1960
  • Kamers: 6
  • Slaapkamers: 3
  • Inhoud: 821 m3
  • Perceel 3789 m2
  • Woonoppervlakte 213 m2

Omschrijving

BUITENKANS! Deze riante vrijstaande woning met 213m2 woonoppervlak ligt net in het mooie buitengebied van Oostelbeers. Het huis is de afgelopen jaren flink gemoderniseerd en geïsoleerd, maar dient nog op onderdelen verder afgewerkt te worden. Groot perceel van 3.789m2 met diepe en groene achtertuin. Groot bijgebouw van ca. 98m2 met gedeeltelijk woonfunctie. Ideaal voor een ZZP-er of klusser!  
 
Rondleiding:

Het huis “staat” mooi op de kavel, wat verder terug van de weg en met aan de zijkant een grote oprit met plek voor meerdere auto’s. Voor het huis is een gazon, borders en een vijverpartij. Aan de zijkant staat een bijgebouw. Voordat we deze en de rest van het perceel gaan bekijken, gaan we eerst het huis zelf bekijken.

We lopen achterom, openen de achterdeur en komen in een grote hal. Wat meteen opvalt, is dat we hier op een ruwe betonvloer kijken. Het huis is namelijk afgelopen jaren grondig gerenoveerd en geïsoleerd, maar dient nog op onderdelen verder afgewerkt te worden.  

Verkopers hebben in de periode 2020-2022 onder andere de volgende zaken aangepakt:
– complete dak is vernieuwd inclusief geïsoleerde dakplaten, dakramen, pannen en goten
– kozijnen 1e verdieping vervangen
– nieuwe indeling/kamers gemaakt 1e verdieping
– 1e verdieping nieuwe wandcontactdozen, coax en internetaansluitingen aangebracht
– nieuwe badkamer 1e verdieping
– stucwerk 1e verdieping + hal begane grond
– alle leidingen van gas/water/elektra vervangen
– nieuwe meterkast
– nieuwe voordeur incl. kozijn, glas in lood en zijlicht
– nieuwe CV-ketel
– riolering binnen – en buiten huis vernieuwd
– begane grond compleet nieuwe betonvloer gestort met isolatie
– diverse muren begane grond doorgebroken ter verruiming woning en nieuwe doorgangen gemaakt
– voorbereidingen leidingen etc. voor badkamer, sauna en keuken begane grond aangebracht
– nieuwe trap geplaatst naar de 1e verdieping.
– glasvezel aansluiting tot in de meterkast

Zaken die nog afgewerkt dienen te worden zijn onder andere aanbrengen vloerverwarming en cementdekvloer over de gehele begane grond. Ook dienen er nog zaken als stucwerk, schilderwerk, plafonds, vloerafwerking etc aangebracht te worden, evenals een nieuwe keuken.

Het huis heeft een fijne indeling met een groot vloeroppervlak van ca. 213m2 (exclusief ca. 39m2 woonoppervlak in het bijgebouw!) en heeft 3 royale slaapkamers op de 1e verdieping met een badkamer voorzien van inloopdouche, dubbele wastafel, hangend toilet en vloerverwarming. De bovenverdieping is bovendien al voorzien van strak wit stucwerk, waarbij de houten spanten mooi in het zicht zijn. De begane grond heeft een ruime hal met trap naar de 1e verdieping, een bijkeuken met opstelplaats van de CV-ketel (2022), een grote woonkamer, keuken en 2 extra kamers.

Veel werk is al gedaan, het is aan jou om de laatste punten af te ronden en het geheel in jouw eigen stijl af te werken! Ter inspiratie hebben wij in de presentatie een visualisatie van de woonkamer en keuken toegevoegd.

Buiten:
Op het perceel staat een groot bijgebouw van ca. 98m2, ideaal voor een klusser of ZZP-er! Het voorste gedeelte is garage. Deze heeft aan de voorzijde een elektrische sectionaaldeur en een aparte loopdeur. Door de open ruimte en de hoogte is de garage uitermate geschikt voor een ZZP-er, klusser of iemand die graag aan zijn klassieker sleutelt. Maar ook wellicht voor iemand die een kantoor, praktijkruimte, mantelzorg of bed & breakfast aan huis wil. Het achterste gedeelte van het bijgebouw heeft een woonfunctie met een woonkamer, keuken en eigen badkamer. De garage en het woongedeelte zijn voorzien van vloerverwarming. Aan de zijkant van het bijgebouw zijn nog een 2 tal bergingen en een overkapping. De achtertuin is riant en prachtig groen. Veel gazon, volwassen bomen, borders en vaste beplanting en een tuinhuis. De tuin heeft meerdere terrassen.

Bijzonderheden:
– 213m2 woonoppervlak en 821m3 inhoud
– groot perceel van 3.789m2
– voorzien van spouw, vloer en dakisolatie
– woning dient nog verder afgewerkt te worden op met name de begane grond
– groot bijgebouw van ca. 98m2 met garage en woonoppervlak en voorzien van vloerverwarming
– door combinatie perceel en bijgebouwen, veel mogelijkheden
– kantoor aan huis, bed & breakfast, mantelzorg onder voorwaarden mogelijk, zie bestemmingsplan.

Leuk wonen hé! Keertje komen kijken?

HuisMarct Makelaars volgen betekent als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod dat in voorbereiding is.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet in de gelegenheid om tijdens deze kantoortijden de telefoon op te nemen of bel je buiten deze tijden, dan krijg je de mogelijkheid een voicemailbericht in te spreken. Doe dit vooral, wij bellen je dan snel terug! Je kunt ook je contactgegevens achter laten middels het formulier en dan nemen wij snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×