Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bekijk onze e-books

Margrietstraat 55

5091 AC Oost West En Middelbeers
The file /home/huismarct/domains/huismarct.nl/private_html/video/138151641.mp4 does not exist

Vraagprijs € 389.000 k.k.

Status Verkocht

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 389.000 k.k.
  • Bouwjaar: 1972
  • Kamers: 6
  • Slaapkamers: 4
  • Inhoud: 558 m3
  • Perceel 330 m2
  • Woonoppervlakte 127 m2

Omschrijving

Op goede locatie, aan de Margrietstraat te Middelbeers, staat deze ruime geschakelde 2-onder-1-kap-woning. Door de indeling, de tuin en ruim 127m2 woonoppervlak is dit een ideale gezinswoning! Het huis heeft een ruime woonkamer met open haard en schuifpui naar de tuin, een inpandige garage, een atelier en 4 slaapkamers op de 1e verdieping. De grote tuin maakt het plaatje compleet. Middelbeers, een vriendelijk dorp met rust, ruimte en veel groen. Op loopafstand vindt u de basisschool, kinderopvang, winkels, huisarts, supermarkt en restaurants. De in directe omgeving aanwezige natuurgebieden (Landschotse heide, de Baest, de Utrecht) nodigen u uit voor veel wandel- en fietstochten. Door de goede verbinding via de N395 en A58 zijn Veldhoven, Eindhoven en Tilburg in minder dan een half uurtje te bereiken.

Rondleiding:

We parkeren onze auto op de oprit. We openen de voordeur en gaan naar binnen. De hal is ruim van opzet en heeft een grijze tegelvloer. Meteen links van ons is de meterkast met daarnaast een garderobenis. Volgende stop is het toilet. Het toilet heeft dezelfde tegelvloer als in de hal, een hangcloset en een fonteintje. De garage is te bereiken via een deur vanuit de hal of via de kanteldeur aan de opritzijde. In de kanteldeur is een loopdeur opgenomen, wat natuurlijk erg handig is voor als je alleen met de fiets in de garage wilt. De garage heeft verwarming en ook zien we hier de aansluitingen voor de wasapparatuur. Achter de garage, aan de tuinzijde, is een atelier gebouwd. Deze ruimte is heerlijk licht door de grote ramen en de dakkoepel. Vanuit hier is er een mooi zicht op de achtertuin, die ook direct middels een loopdeur toegankelijk is. Deze extra kamer is uiteraard ook zeer geschikt als kantoorkamer, speelkamer of chillplek voor de kids!

De L-vormige woonkamer is ruim van opzet en heeft een parketvloer. Op een centrale plek is een 2-zijdige houthaard aangebracht die zorgt voor warmte en sfeer. Het zitgedeelte is aan de voorzijde. Hier zien we ook de trap naar de 1e verdieping. De eethoek staat aan de tuinzijde. Vanaf hier is er ook een mooi zicht op de achtertuin en deze is door de grote schuifpui ook direct toegankelijk.

De kwaliteitskeuken is van Siematic en heeft een granieten blad, 5-pits gaskookplaat met wokbrander, RVS-afzuigkap, vaatwasser, oven, koelkast, dubbele spoelbak en een close-in boiler. Prettig zijn de vele lades en de apothekerskast. In de keuken is nog een deur naar de achtertuin.

Op de 1e verdieping zien we 4 slaapkamers en een badkamer. 1 slaapkamer heeft een wastafel en in deze kamer is ook de vlizotrap naar de 2e verdieping. De badkamer heeft een douchecabine, een hangcloset, een wastafel en elektrische vloerverwarming. De 2e verdieping kunnen we bereiken met de vlizotrap. Dit is nu een bergzolder, bestaande uit 2 delen. Deze ruimte heeft veel meer potentie indien er een vaste trap wordt gemaakt. Er is voldoende hoogte en daglicht namelijk, dus hier zou je prima een extra slaapkamer kunnen maken! Op deze verdieping is ook de opstelplaats van de CV-ketel en er is een boiler voor warm water.

Nu we het huis hebben gezien gaan we de tuin bekijken. De achtertuin is met zorg ingericht en heeft diverse terrassen en borders met vaste beplanting. Aan de achtergevel hangt een grote elektrische luifel, zodat je achter het huis heerlijk beschut en uit de zon kunt zitten. De tuin heeft een mooi formaat en zou ook uitermate geschikt te maken zijn voor een jong gezin om bijvoorbeeld een speelhuisje en/of trampoline te plaatsen. Houd je van een goed stuk vlees op de BBQ? Ook voldoende plek hier voor die zo gewenste buitenkeuken!

Ben jij ook zo enthousiast over dit huis? Maak dan snel een afspraak voor een exclusieve rondleiding!

Leuk wonen hé! Keertje komen kijken?

HuisMarct Makelaars volgen betekent als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod dat in voorbereiding is.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet in de gelegenheid om tijdens deze kantoortijden de telefoon op te nemen of bel je buiten deze tijden, dan krijg je de mogelijkheid een voicemailbericht in te spreken. Doe dit vooral, wij bellen je dan snel terug! Je kunt ook je contactgegevens achter laten middels het formulier en dan nemen wij snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×