Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bekijk onze e-books

Spoordonkseweg 88

5688 KE Oirschot

Vraagprijs € 850.000 k.k.

Status Verkocht

Bekijk het eens in 3d

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 850.000 k.k.
  • Bouwjaar: 2002
  • Kamers: 7
  • Slaapkamers: 3
  • Inhoud: 1645 m3
  • Perceel 788 m2
  • Woonoppervlakte 256 m2

Omschrijving

Wat een mooi huis! Royale vrijstaande woning midden in Spoordonk (gemeente Oirschot). De totale inhoud meet ruim 1.600(!)m3, inclusief de multifunctionele aanbouw met garage. Door de indeling leent dit pand zich erg goed voor bijvoorbeeld een aan huis gebonden beroep of mantelzorg, maar is ook een ideale gezinswoning. Het huis is zeer goed geïsoleerd, heeft 24 zonnepanelen (EN EEN LAAG NETTO ENERGIEVERBRUIK!), is hoogwaardig afgewerkt en uitstekend onderhouden. Laat de verhuiswagen maar komen, want hier kun je zo in!

Rondleiding

We parkeren onze auto aan de voorzijde van de woning en zien dat hier meer dan voldoende plek is voor meerdere auto’s. De voortuin is strak aangelegd met siergrind en bestrating en 2 bootvormige plantvakken met siergrassen. Het geheel ziet er verzorgd uit. Als eerste nemen we de voorgevel in ons op. We zien hardhouten kozijnen met roedeverdeling, zinken hemelwaterafvoeren, Belgisch hardstenen dorpels, een sfeervolle erker en een flinke overstek. Aan fraaie details hier geen gebrek! De natuurstenen deurpost is geheel passend bij de uitstraling van deze imposante woning en ziet er uitnodigend uit. Zullen we binnen gaan kijken? We openen de voordeur en we betreden de hal.

Wat een binnenkomst! Een ruime hal, afgewerkt met een marmeren tegelvloer. Deze fraaie tegelvloer is voorzien van vloerverwarming en is op een groot gedeelte van de begane grond aangebracht. De wanden zijn, zoals de rest van het huis, voorzien van strak stucwerk. Vanuit de hal toegang naar een toilet met fonteintje, de meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping. We gaan eerst de begane grond verder bekijken en openen de deur naar de woonkamer.

De woonkamer is opgedeeld in een eet – en lounge-gedeelte. Aan de voorzijde van de woning is een erker die samen met de vele ramen in deze ruimte zorgt voor een fijne lichtinval. De nostalgische franse schouw met open gashaard is hier een sfeervol middelpunt en de ruime zithoek is hier dan ook omheen gepositioneerd. Het plafond is strak afgewerkt met sierlijsten en voorzien van diverse inbouwspots. De aangrenzende eethoek heeft voldoende plek voor een flinke eettafel. De openslaande tuindeuren geven een eerste blik in de achtertuin.

De keuken is hier het absolute middelpunt van het huis. Deze leefkeuken is mooi afgewerkt in landelijke stijl en heeft een houten plafond met balklagen en een knusse houtkachel. Blikvanger is een groot Boretti-fornuis met 6 gaspitten en een dubbele oven onder een fraai afgewerkte schouw met afzuigkap. Het blad en de gootsteen van hardsteen is geheel passend bij de afwerking van deze prachtige keuken. Veel bergruimte in deze ruimte door de diverse kastjes en lades, maar ook door de kelderkast, die direct vanuit de keuken bereikbaar is. De dubbele openslaande tuindeuren maken het mogelijk om vanuit 2 zijden naar buiten te gaan.

Vanuit de keuken lopen we door naar de bijkeuken. Hier is het 2e toilet van deze woonlaag en tevens toegang tot een extra kamer. Deze kamer heeft een grote inbouwkast en is ideaal als werkplek, slaapkamer of chill-plek voor de kids. We kunnen vanuit de bijkeuken de achtertuin in, maar we openen eerst de deur hier recht tegenover. Die brengt ons naar een inpandige garage met elektrische roldeur. Direct grenzend aan de garage en in een open verbinding is een grote multifunctionele ruimte met keukenblok. Lopen we verder door naar achter, dan wacht ons een verrassing. Een echt bruin café! Vanuit het café is een sfeervolle overkapping toegankelijk met 2 lichtkoepels en een houtkachel. De verschuifbare glazen panelen in combinatie met de kachel en het aangrenzende café, maken deze ruimte tot een fijne plek die gedurende het hele jaar van genoten kan worden.
Naast het café is een 2e badkamer met douche, toilet en wastafel. Over de hele aanbouw is een riante bergzolder, die met een vaste trap bereikbaar is. Hier hangt tevens de CV-ketel die zorgt voor de verwarming en het warmwater van de aanbouw. Deze zolderruimte biedt door zijn omvang en hoogte veel perspectief!
Ben je een klusser en zoek je een flinke werkruimte direct aan huis of heb je een of meerdere oldtimers die je aan huis wil koesteren, dan is de ruimte en de mogelijkheden die deze aanbouw biedt natuurlijk ideaal. Ook is deze ruimte al grotendeels geschikt voor mantelzorg of een kantoor aan huis. Wat een mogelijkheden!

Alvorens we de tuin gaan bekijken, lopen we eerst terug naar de voorzijde van het huis en nemen de trap naar de volgende woonlaag. Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers, een apart toilet en een badkamer. Op deze woonlaag zijn 4 slaapkamers mogelijk, want 1 voormalige slaapkamer is bij de “master bedroom” gevoegd als inloopkast. De badkamer is voorzien van dezelfde marmeren vloerafwerking als de begane grond en ook hier voorzien van vloerverwarming. Boven ons zien we een fraai houten plafond met spotjes en ingebouwde speakers. Een douche met zitje, hoekbad en 2 wastafels in een fraai meubel maken deze badkamer compleet.

Met een vaste trap gaan we naar de 2e verdieping. Hier is een riante bergruimte en tevens de opstelplaats van de CV-ketel en de WTW-unit. Door de hoogte en de dubbele Velux-dakramen is deze ruimte voor meerdere doeleinden geschikt. Hier zouden eventueel eenvoudig nog een of meer extra slaapkamers gerealiseerd kunnen worden!

De tuin rondom het huis is met zorg aangelegd en voorzien van sierbestrating en plantvakken. Aan de achterzijde van de woning is een extra oprit met poort die uitkomt op de Meester de Weertstraat.

Bijzonderheden:
– 256m2 woonoppervlak
– 210m2 overige inpandige ruimte
– 1.645m3 inhoud
– gebouwd in 2002, uitstekend geïsoleerd, energielabel A
– 24 PV-panelen (2021) van 400WP, met aantoonbaar een huidige overcapaciteit van ca. 6000 kWh!
– multifunctionele aanbouw met inpandige garage
– 2 badkamers
– hoogwaardig afgewerkt

Heeft deze presentatie jou nieuwsgierig gemaakt? Neem contact op met ons kantoor en jij krijgt een exclusieve rondleiding door dit bijzondere object!

Leuk wonen hé! Keertje komen kijken?

HuisMarct Makelaars volgen betekent als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod dat in voorbereiding is.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet in de gelegenheid om tijdens deze kantoortijden de telefoon op te nemen of bel je buiten deze tijden, dan krijg je de mogelijkheid een voicemailbericht in te spreken. Doe dit vooral, wij bellen je dan snel terug! Je kunt ook je contactgegevens achter laten middels het formulier en dan nemen wij snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×