Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bekijk onze e-books

van Tuldenstraat 1

5688 DA Oirschot

Vraagprijs € 410.000 k.k.

Status Verkocht

Bekijk het eens in 3d

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 410.000 k.k.
  • Bouwjaar: 1970
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 4
  • Inhoud: 400 m3
  • Perceel 161 m2
  • Woonoppervlakte 120 m2

Omschrijving

Wat een leuk huis! Deze ruime hoekwoning aan de Van Tuldenstraat heeft 4 slaapkamers, een moderne en complete badkamer, een fraaie tegelvloer met vloerverwarming op de begane grond en een zonnige achtertuin op het zuiden. Het huis is in 2013-2014 voor een groot deel gemoderniseerd, gestuct en ook op veel plekken voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing. Ook de locatie is werkelijk top! Direct tegenover een basisschool en het winkelcentrum en gezondheidszorg op wandelafstand. Laten we snel gaan kijken….

Rondleiding!

We openen de voordeur en stappen in de hal. We zien hier een strakke grijze tegelvloer die over de hele begane grond is aangebracht en bovendien is voorzien van vloerverwarming. De hal is lekker ruim en geeft toegang tot het toilet, de meterkast, een bergkast, de woonkamer en de keuken. Het toilet is in ca. 2014 vernieuwd en heeft een hangcloset en een fonteintje. Direct naast de meterkast is een handige bergkast. Hier is ook de unit van de vloerverwarming aangebracht. De deur voor ons brengt ons naar de woonkamer. Het zitgedeelte is aan de voorzijde en deze heeft een groot raam met dubbel glas. De muren zijn afgewerkt met strak pleisterwerk. Aan de achterzijde is de eethoek die eveneens een groot raam heeft. Door het raam aan de voor- en achterzijde hebben we in deze ruimte een heerlijke lichtinval. De dichte keuken grenst aan de eethoek. De keuken is voorzien van een 4 pits gas kookplaat, een afzuigkap, koelkast en een combioven magnetron. In de keuken is een deur naar de achtertuin.

De 1e verdieping bergt 3 slaapkamers en een badkamer. Alle slaapkamers hebben kunststof kozijnen met een kantel/kiepraam, HR++ beglazing en een inzethor. De slaapkamers en overloop zijn afgewerkt met strak pleisterwerk en laminaat. De badkamer is met de verbouwing in 2013-2014 ook geheel vernieuwd en deze is compleet en modern afgewerkt. Er is een bad, inloopdouche, een toilet en een wastafel in een meubel. Ook de badkamer heeft een kunststof kozijn met een kantel/kiepraam en HR++ beglazing.

Met een vaste trap bereiken we de 2e verdieping. Ook deze is netjes afgewerkt en goed ingedeeld. We komen eerst aan op de voorzolder. Aan onze linkerzijde is bergruimte achter een knieschot. Aan onze rechterzijde is een wasruimte gemaakt, met dezelfde tegels op de vloer als op de begane grond. Hier hangt tevens de HR-combiketel. Ook is hier extra bergruimte achter een knieschot. Op deze woonlaag is de 4e slaapkamer. Deze ruime kamer is uiteraard ook een fijne werkplek. Er is een groot dakraam, knieschotten en het plafond is voorzien van diverse inbouwspots.

Buiten:
De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en heeft bestrating en kunstgras. Aan de zijkant van het huis is een achterom. Achterin de tuin staat een stenen fietsenberging met een fraaie overkapping. Aan de rechterkant is een extra houten bergruimte/houthok gemaakt. De achtertuin ligt pal op het zuiden, dus aan zon hier geen gebrek!

Enthousiast geworden? Maak dan snel een afspraak voor een exclusieve rondleiding.

Bijzonderheden:
– ca. 120m2 woonoppervlak over 3 woonlagen
– ca. 400m3 inhoud
– in 2013-2014 grotendeels verbouwd
– zijgevel buitenblad opnieuw opgebouwd, geïsoleerd en voorzien van kunststof kozijnen
– 1e verdieping geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++
– vloerverwarming begane grond
– tegenover basisschool
– loopafstand AH, Jumbo, huisartsenpraktijk etc

Leuk wonen hé! Keertje komen kijken?

HuisMarct Makelaars volgen betekent als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod dat in voorbereiding is.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet in de gelegenheid om tijdens deze kantoortijden de telefoon op te nemen of bel je buiten deze tijden, dan krijg je de mogelijkheid een voicemailbericht in te spreken. Doe dit vooral, wij bellen je dan snel terug! Je kunt ook je contactgegevens achter laten middels het formulier en dan nemen wij snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×