Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bekijk onze e-books

Van de Sandestraat 12

5091 BT Oost West En Middelbeers

Vraagprijs € 325.000 k.k.

Status Verkocht

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 325.000 k.k.
  • Bouwjaar: 1974
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3
  • Inhoud: 357 m3
  • Perceel 172 m2
  • Woonoppervlakte 87 m2

Omschrijving

Deze goed onderhouden tussenwoning aan Van de Sandestraat 12 in Oostelbeers is precies wat jij zoekt! Het huis is goed onderhouden, heeft 3 slaapkamers en een grote zolder die met een vaste trap bereikbaar is. Met een diepe achtertuin en een fraaie overkapping is het hier fijn wonen. Je kunt het de eigenaar vragen, die woont hier al sinds 1974!

Laten we snel gaan kijken!

We komen aan bij het huis en zien dat de voortuin er keurig uitziet en dat de kozijnen strak in de lak staan. We zien ook dat er bij diverse ramen rolluiken aanwezig zijn. We zijn nieuwsgierig naar de rest en openen de voordeur. Binnenkomst in de hal met aan onze linkerzijde het toilet met hangcloset en fonteintje. Aan onze rechterzijde is de meterkast. Lopen we door komen we in de woonkamer. Deze is voorzien van een fraaie eikenhouten vloerafwerking. Aan de voorzijde is de zithoek met een groot raam voor een fijne lichtinval. Achterin is de eethoek en de open keuken. Zittend aan de eettafel hebben we een mooi zicht op de achtertuin. De keuken heeft veel kast – en werkruimte en heeft diverse inbouwapparatuur als een vaatwasser (2016), magnetron, gaskookplaat, afzuigkap en een koelkast.

We nemen de trap naar de 1e verdieping. Vanaf de overloop gaan we eerst naar de badkamer. Deze is uitgerust met een toilet, wastafel en een bad met douchemogelijkheid. Ook is er een raam in de badkamer. Op deze woonlaag zijn 3 slaapkamers.

De 2e verdieping is met een vaste trap bereikbaar. Deze open zolder heeft een betonnen vloer en hier hangt ook de Nefit Topline HR-combiketel uit 2010. Door de ruimte heeft deze zolder wat ons betreft meer potentie door bv een dakkapel te plaatsen. We zien hier ook de geïsoleerde dakplaten. Het dak is een ruim 12 jaar geleden vervangen door geïsoleerde dakplaten. Ook zijn toen de goten en de pannen vernieuwd. TIP: de 2e verdieping is nu niet bij de woonoppervlakte geteld van 87m2 maar wordt gezien als overige inpandige ruimte van ca. 15m2.

De tuin:
Direct aan het huis is een grote overkapping gemaakt (2015) over de volle breedte. In deze overkapping is een flinke lichtstraat gemaakt zodat het licht van buiten nog goed naar binnen kan in het huis. Ook zijn er inbouwspots geplaatst en is het dak geïsoleerd.

De achtertuin ziet er verzorgd uit en is grotendeels verhard. Aan de linkerzijde is een degelijke gemetselde erfafscheiding gebouwd, aan de rechterzijde staat een stenen berging. Achterop het perceel staat nog een houten schuurtje met pannen gedekt dat in gebruik is als volière. Op het perceel staan op diverse plekken nog volières. De achtertuin grenst tegen het perceel van de voormalige pastorie aan en heeft hierdoor volop privacy. De ligging is op het zuidoosten, dus lekker veel zon in de tuin!

Ben jij ook enthousiast over dit huis? Maak dan snel een afspraak voor een exclusieve rondleiding!

Bijzonderheden:
– voorzien van dak/muur/vloer isolatie en gedeeltelijk dubbel glas.
– veel ramen zijn voorzien van rolluiken
– complete dak vernieuwd ca 12 jaar geleden en voorzien van geïsoleerde dakplaten
– goed onderhouden
– fraaie overkapping met lichtstraat en geïsoleerd dak

Leuk wonen hé! Keertje komen kijken?

HuisMarct Makelaars volgen betekent als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod dat in voorbereiding is.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet in de gelegenheid om tijdens deze kantoortijden de telefoon op te nemen of bel je buiten deze tijden, dan krijg je de mogelijkheid een voicemailbericht in te spreken. Doe dit vooral, wij bellen je dan snel terug! Je kunt ook je contactgegevens achter laten middels het formulier en dan nemen wij snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×