Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bekijk onze e-books

Rozemarijn 20

5091 DJ Oost West En Middelbeers

Vraagprijs € 429.000 k.k.

Status Verkocht

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 429.000 k.k.
  • Bouwjaar: 2011
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3
  • Inhoud: 371 m3
  • Perceel 265 m2
  • Woonoppervlakte 86 m2

Omschrijving

HEB JE DIE TUIN GEZIEN? Deze goed onderhouden en instapklare hoekwoning met grote garage en eigen oprit is rustig gelegen aan de Rozemarijn in Oostelbeers. Aan de rand van een nieuwbouwwijk, met een diepe tuin met volop privacy. Het huis is compleet geïsoleerd en voorzien van een energielabel A. De garage is ook top, lekker ruim en voorzien van isolatie, verwarming, een pantry en een elektrische roldeur. Ideaal dus wie zijn auto graag binnen wil zetten, maar zeker ook voor de klussers onder ons!

Het huis heeft een bijzonder gunstige ligging! Slechts 10 minuten rijden vanaf Eindhoven Airport en 15 minuten vanaf Eindhoven, bekend van design en multinationals. High Tech Campus is binnen 20 minuten met de auto bereikbaar!

Located in the middle of the rural landscape of the province of Brabant, well-known for its forests and meadows as far as the eye can see, Oost-, West en Middelbeers is conveniently only a 10-minute drive from Eindhoven Airport. It is 15 minutes away from the city of Eindhoven, prominent for its ecosystem of high-tech companies and design sector. The Dutch counterpart of Silicon Valley, the world renowned High Tech Campus, is a mere 20- minutes-drive by car.

Laten we snel gaan kijken……

We parkeren onze auto op de riante oprit. Hier kun je met gemak meerdere auto’s kwijt! Ook is er hier de mogelijkheid om jouw auto zo in de verwarmde garage te rijden. De directe omgeving ziet er verzorgd uit en er zijn meerdere openbare parkeerplekken aanwezig in de directe nabijheid. Het huis wekt een verzorgde indruk en we worden blij van de nette en onderhoudsarme voortuin met buxushaagjes en houtsnippers. 

We openen de voordeur en stappen in de hal. Direct aan onze rechterzijde is de meterkast. Hier is uiteraard een moderne groepenkast met voldoende groepen en aardlekschakelaars. De 1e deur die we tegenkomen is rechts en hier is het toilet. Deze is voorzien van een hangcloset en een fonteintje. Recht voor ons is de deur naar woonkamer. Bij binnenkomst in de woonkamer vangen we meteen een eerste glimp op van de achtertuin. Dat belooft wat, maar we gaan toch echt eerst het huis verder bekijken…

De woonkamer is aan de achterzijde van het huis en hier kunnen we prima een grote zithoek kwijt. De vloer is netjes afgewerkt met een strakke laminaatvloer in houtmotief. In de woonkamer is ook een handige provisiekast. De keuken is aan de voorzijde van het huis gesitueerd en is uitgerust met diverse inbouwapparatuur als een vaatwasser, combi-ovenmagnetron, koelkast en een gaskookplaat met afzuigkap.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en de badkamer. De grootste slaapkamer is aan de voorzijde van het huis en deze heeft een airco, die qua capaciteit tevens de rest van de 1e verdieping aangenaam koel houdt. Fraai detail is de donker bruine kleur van de buitenunit. De andere 2 slaapkamers zijn aan de achterzijde van het huis en hebben beiden veel daglicht. De badkamer heeft een inloopdouche, een wastafel in een meubel, een design radiator en een toilet. Ook zijn hier de aansluitingen voor de wasapparatuur.

De 2e verdieping is met een vlizotrap bereikbaar. 
TIP: realiseer hier een vaste trap en het woonoppervlak neem met 17m2 toe! Deze ruimte heeft veel potentie door de betonnen vloer, de hoogte en het dakraam. Je zou hier dan een extra slaapkamer kunnen maken, een speelzolder of een werkplek!

De tuin is werkelijk top bij dit huis! Een perceel van 265m2 met veel gras, groen en privacy. Een heerlijke plek om te ontspannen. Achter het huis ligt een terras met een elektrische zonneluifel. Vanuit de tuin bereiken we de garage. Deze is ruim van formaat, geheel geïsoleerd, verwarmd en voorzien van een op afstand bedienbare elektrische roldeur. Ook is er een pantry met koud water.

Ben jij ook enthousiast over dit huis? Maak een afspraak via ons kantoor en je krijgt een exclusieve rondleiding!

Bijzonderheden:
– energielabel A
– perceel van 265m2!
– flinke oprit met garage.
– goed onderhouden
– mogelijkheid extra slaapkamer te realiseren 2e verdieping

Leuk wonen hé! Keertje komen kijken?

HuisMarct Makelaars volgen betekent als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod dat in voorbereiding is.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet in de gelegenheid om tijdens deze kantoortijden de telefoon op te nemen of bel je buiten deze tijden, dan krijg je de mogelijkheid een voicemailbericht in te spreken. Doe dit vooral, wij bellen je dan snel terug! Je kunt ook je contactgegevens achter laten middels het formulier en dan nemen wij snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×