Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bekijk onze e-books

Hoevehei 20

5508 TJ Veldhoven

Vraagprijs € 775.000 k.k.

Status Verkocht

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 775.000 k.k.
  • Bouwjaar: 1987
  • Kamers: 7
  • Slaapkamers: 4
  • Inhoud: 812 m3
  • Perceel 451 m2
  • Woonoppervlakte 231 m2

Omschrijving

Hier is het fijn wonen! Deze ruime vrijstaande woning is rustig gelegen aan Hoevehei 20 te Veldhoven. Aan de rand van de wijk Heikant Oost, op korte afstand van de voorzieningen zoals het Citcentrum Veldhoven. Het huis is nog van de 1e eigenaar en deze heeft het al die jaren met zorg onderhouden en met veel plezier hier gewoond. Nu is het voor hem tijd voor een volgende stap en is dit voor jou de kans om hier te wonen! Met 4 slaapkamers, een tuinkamer, bijkeuken, een kantoor/slaapkamer op de begane grond en een vrijstaande garage met carport is dit volgens ons een ideale gezinswoning. Ben jij ook al nieuwsgierig naar de rest? Ga met ons mee en lees en kijk verder!

We komen aan bij het huis en parkeren de auto op de oprit, direct onder de carport. Zo staat jouw auto droog in de winter en hoef je ook geen ijs te krabben, top! De oprit biedt plek aan meerdere auto’s, geheel passend bij deze ruime gezinswoning. Het huis is gebouwd eind jaren 80, maar heeft voor die tijd (en deze tijd!) een moderne uitstraling door de bijzondere kapvorm. De buitenzijde wekt een verzorgde indruk, wat ons nieuwsgierig maakt naar de binnenzijde.

Begane grond:
We openen de voordeur en stappen in de hal. Op de vloer hier een strakke marmeren tegelvloer, die over nagenoeg de hele begane grond is aangebracht en bovendien is voorzien van vloerverwarming. Aan onze rechterzijde is de trap naar boven en het toilet. Direct links is de meterkast. Deze is uitgerust met voldoende groepen en krachtstroom. Ook hangt hier de module van het alarmsysteem. Aan onze linkerzijde is een deur die ons toegang geeft tot het kantoor. Wie wil er niet zo’n thuiswerk plek! Ruim van opzet en genoeg daglicht. Plek voor een groot bureau zodat je zelfs meerdere werkplekken kunt creëren.

We draaien ons om, lopen het kantoor uit en gaan linksom naar de woonkamer. Wat een fijne ruimte is dit! Veel licht door de verschillende raampartijen en ook ruim plek voor een grote zithoek, in meerdere opstellingen denkbaar. Lopen we naar de achterzijde dan komen we bij de eethoek. Ook hier weer ruim plek om een grote eethoek te plaatsen. De keuken is direct aangrenzend en deze heeft een tussendeur. De keuken is compleet uitgerust met een magnetron, oven, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, close-in boiler en een dubbele spoelbak. Er is veel kastruimte en het geheel is afgewerkt met een fraai granieten werkblad. De bijpassende tafel heeft geheel in stijl een tafelblad van hetzelfde graniet.

Vanuit de keuken is er direct toegang tot de tuinkamer. Wat een heerlijke ruimte! Door de riante lichtstraat en de grote schuifpui geniet je hier van een fijne natuurlijke lichtinval. Achter het huis is een achter portaal met toegang tot de achtertuin. Ook kunnen we vanuit hier naar de bijkeuken. In deze ruime bijkeuken zijn een aantal vaste kasten + de aansluitingen voor de wasapparatuur.

Boven:
Op de 1e verdieping zijn 3 royale slaapkamers en de badkamer. Ook is er een grote bergkast die vanaf de overloop toegankelijk is. De badkamer is er ook een van formaat en deze heeft een ligbad, dubbele wastafel, een toilet en een douchecabine. Met een vaste trap kunnen we naar de 2e verdieping. Hier is een grote voorzolder met de opstelplaats van de CV-ketel i.c.m. de zonneboiler en de omvormer voor de zonnepanelen. Op deze woonlaag is er nog een grote 4e slaapkamer.

Buiten:
De achtertuin ligt er verzorgd bij met een terras, looppaden en plantvakken. In een hoek van de tuin is een sfeervolle overkapping genaakt, waar je heerlijk tot in de late uurtjes kunt ontspannen. De garage is vanaf de oprit bereikbaar middels openslaande deuren en een aparte loopdeur. De garage is voorzien van spouwisolatie en verwarming. Aangrenzend aan de garage is een extra berging.

Ben jij ook zo enthousiast over deze woning? Maak dan een afspraak voor een exclusieve rondleiding!

Bijzonderheden:

– ruim 230m2 woonoppervlak
– voorzien van spouw/vloer/dakisolatie
– houten en kunststof kozijnen met dubbel HR++ glas
– zonneboiler-systeem met 3 zonnecollectoren
– 10 zonnepanelen
– achtertuin opnieuw ingericht ca. 2017
– mogelijkheid openhaard/gashaard in de woonkamer
– begane grond geheel voorzien van vloerverwarming met uitzondering van kantoor

Leuk wonen hé! Keertje komen kijken?

HuisMarct Makelaars volgen betekent als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod dat in voorbereiding is.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet in de gelegenheid om tijdens deze kantoortijden de telefoon op te nemen of bel je buiten deze tijden, dan krijg je de mogelijkheid een voicemailbericht in te spreken. Doe dit vooral, wij bellen je dan snel terug! Je kunt ook je contactgegevens achter laten middels het formulier en dan nemen wij snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×