Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bekijk onze e-books

Postelplein 5

5091 AX Oost West En Middelbeers

Vraagprijs € 600.000 k.k.

Status Verkocht

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 600.000 k.k.
  • Bouwjaar: 1979
  • Kamers: 6
  • Slaapkamers: 4
  • Inhoud: 610 m3
  • Perceel 408 m2
  • Woonoppervlakte 179 m2

Omschrijving

Aan het Postelplein in Oost-, West en Middelbeers staat deze royale, compleet gemoderniseerde vrijstaande woning. Aan de voorzijde kijk je hier vrij uit op een groen speelplein. Het huis is in de afgelopen jaren helemaal naar nu gebracht en modern & strak afgewerkt en goed geïsoleerd. Op het dak liggen 13 zonnepanelen en 3 warmwater collectoren. Het huis heeft veel leefruimte met 179m2 woonoppervlak! De indeling is top door de 3 slaapkamers en een ruime badkamer op de 1e verdieping en nog 2 extra (slaap/werk)kamers op de 2e verdieping. De grote tuin, de garage en een flinke oprit maken het geheel compleet. Laat de verhuizers maar komen, want hier kun je zo in!

Rondleiding!

Als we aankomen bij Postelplein 5 nemen we eerst de omgeving in ons op. Direct voor het huis ligt een groot groen speelveld met speeltoestellen. Leuk voor de kids, maar uiteraard ook fijn dat je hier ver weg kunt kijken. We parkeren onze auto op de oprit en zien dat we hier wel 3 auto’s kunnen parkeren, ideaal. Het huis ziet er verzorgd uit en we zien tot onze vreugde op het dak 13 zonnepanelen en 3 zonnecollectoren liggen.

We stappen binnen in de hal en zien een fraaie strakke tegelvloer. Deze tegelvloer ligt over de hele begane grond en is bovendien verzien van vloerverwarming. De wanden zijn afgewerkt met strak pleisterwerk, evenals de plafonds. De houten binnendeur kozijnen en stompe deuren onderstrepen het hoge afwerkingsniveau van deze woning. Aan onze linkerzijde is het toilet. Deze is in 2013 vernieuwd en voorzien van een hangcloset en een fonteintje. De hal is lekker ruim en licht, een fraaie hardhouten trap gaat naar de 1e verdieping.

We gaan eerst de begane grond verder ontdekken. Aan onze linkerzijde is de meterkast. Ook deze is gemoderniseerd. We lopen verder en openen de deur voor ons, die ons naar de keuken brengt. De keuken is in 2013 compleet vernieuwd en uitgevoerd in wit met strakke grepen en een blad van composiet. Aan onze rechterzijde is een hoekopstelling met de inductiekookplaat, RVS afzuigkap, RVS spoelbak, luxe mengkraan en een vaatwasser. Aan de overzijde is een keukenkast met hierin extra ruimte voor servies, een grote koelkast en een combioven-magnetron.

De keuken staat in een open verbinding met de woonkamer. Voor ons een eethoek met rechts een grote schuifpui naar de achtertuin. De zithoek is aan de voorzijde en door de ramen heb je een mooi zicht op de groene zone aan de overzijde van de straat. Je kunt hier met gemak een grote zithoek kwijt. Direct aan de keuken is een handige bijkeuken. Hier is plek voor de wasapparatuur en er is een gootsteen en een vaste kast. Middels een loopdeur kunnen we de tuin in, maar dat doen we straks. Eerst boven kijken.

Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer. De 3 slaapkamers zijn alle drie royaal van formaat. Groot voordeel is dat er op deze verdieping geen schuine dakvlakken zijn, waardoor de ruimte maximaal benut kan worden. De ouderslaapkamer heeft een vaste kledingkast. Ook de badkamer is er een van formaat en in 2018 nog geheel vernieuwd. Compleet uitgerust met een hangcloset, ligbad, inloopdouche met glazen douchewand en een dubbele wastafel in een meubel. Op de vloer liggen strakke tegels met vloerverwarming, heerlijk! De hele 1e verdieping is in 2018 gemoderniseerd en uitgevoerd met nieuwe hardhouten kozijnen met kantel/kiep-functie, HR++ glas en horren.

De 2e verdieping bereiken we met een vaste trap. Deze verdieping is in 2016 volledig gerenoveerd. De betonnen vloer is afgewerkt met laminaat, op de wanden strak pleisterwerk. Een grote dakkapel aan de achterzijde zorgt voor extra ruimte, maar ook voor een fijne natuurlijk lichtinval. De eerste kamer aan onze rechterzijde heeft een groot kozijn met glas, hierdoor profiteert ook de overloop van de lichtinval van de dakkapel. Deze kamer is ideaal als werkplek en wordt dan ook nu als zodanig gebruikt. Op deze woonlaag is ook nog een extra slaapkamer met dakkapel en is er veel bergruimte onder de kapschuinte gemaakt. Ook is er een extra ruimte achterin die je als opslag kunt gebruiken, maar ook prima voor een logeerbed. Achter een weg te nemen paneel zit de techniek. Een Remeha HR-ketel uit ca. 2012, een zonneboiler en de omvormer van de PV-panelen (beide 2016). Door het goede isolatieniveau en de zonnepanelen en zonneboiler beschikt deze woning over energielabel A.

Buiten:

De achtertuin is al even verzorgd en onderhouden als het huis. Mooi straatwerk, gras, borders met vaste beplanting. Er is zelfs een kippenren. Aan de achterzijde geen directe buren. Hierdoor een fraai groen uitzicht en volop privacy! Vanuit de achtertuin kunnen we met een loopdeur naar de garage. Deze heeft een mooi formaat en is middels een elektrische roldeur ook vanaf de oprit te bereiken. Tussen de garage en het huis is een poort die dient als achterom.

Enthousiast? Neem contact op met ons kantoor en jij krijgt een exclusieve rondleiding.

Bijzonderheden:

– Voorzien van spouw, vloer en dakisolatie, energielabel A!
– Grotendeels voorzien van HR++ beglazing
– Dak in 2016 compleet vernieuwd incl. pannen en goten en voorzien van geïsoleerde dakplaten
– Begane grond voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming
– 13 PV-panelen, 3 zonnecollectoren (2016)
– Badkamer uit 2018
– Bijkeuken
– Grote garage
– Achtertuin met veel groen en volop privacy.

Leuk wonen hé! Keertje komen kijken?

HuisMarct Makelaars volgen betekent als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod dat in voorbereiding is.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet in de gelegenheid om tijdens deze kantoortijden de telefoon op te nemen of bel je buiten deze tijden, dan krijg je de mogelijkheid een voicemailbericht in te spreken. Doe dit vooral, wij bellen je dan snel terug! Je kunt ook je contactgegevens achter laten middels het formulier en dan nemen wij snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×