Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bekijk onze e-books

Kwinkert 8

5688 BX Oirschot

Vraagprijs € 300.000 k.k.

Status Verkocht

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 300.000 k.k.
  • Bouwjaar: 1970
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 3
  • Inhoud: 346 m3
  • Perceel 164 m2
  • Woonoppervlakte 100 m2

Omschrijving

Is dit hem dan? Deze goed onderhouden tussenwoning aan de Kwinkert ligt aan de voorzijde vrij, direct aan een speelveld. Aan de rand van de wijk de Pullen, dichtbij alle voorzieningen. Het huis heeft 3 slaapkamers, een wasruimte met infrarood sauna, een serre met airco en gashaard en een moderne en complete keuken. Ook is er vaste trap naar de 2e verdieping. Het huis is voorzien van spouw/vloer – en dakisolatie en compleet voorzien van aluminium kozijnen en deuren met dubbel glas. Nieuwsgierig?

Rondleiding!

We parkeren onze auto aan de voorzijde van het huis in een van de vele parkeervakken. We zien tot ons genoegen dat het hier lekker rustig is en dat we een mooi vrij uitzicht hebben op de groene zone aan de voorzijde. Het huis ziet er keurig uit met strak voegwerk. Ook zien we aluminium kozijnen en deuren, wat uiteraard zorgt voor een lage onderhoudslast. Laten we snel binnen gaan kijken.

In de hal zien we een leistenen vloer die op een groot gedeelte van de begane grond is aangebracht. Hier geen koude voeten, want deze vloer is (m.u.v. het toilet) voorzien van vloerverwarming. Aan onze rechterzijde is de meterkast, aan onze linkerzijde het toilet. Het toilet is voorzien van een hangcloset en een fonteintje. We lopen verder door en zien links de trap. Hieronder bevindt zich een handige trapkast. We openen de deur voor ons en stappen in de woonkamer. Eerste wat opvalt is de grote lichtinval in deze ruimte. Aan de voorzijde van het huis is een eethoek geplaatst. Door het grote raam heb je mooi zicht op de groene zone aan de overzijde van de straat.

De keuken is in 2012 vernieuwd en heeft veel werk – en kastruimte. Het blad is van composiet. De keuken is uitgevoerd met veel grote lades met van binnen vaak een extra lade. Qua apparatuur is er een vaatwasser, inductie kookplaat, combioven-magnetron, koelkast en een vriezer. Ook is er een kraan die zorgt voor kokend water. De elektrische boiler zit onder de plint.

Aan de achterzijde is een fraaie glazen uitbouw geplaatst met een grote schuifpui voorzien van een hor. Het glazen dak is uitgevoerd met elektrische zonwering. Over de temperatuur hoef je jezelf hier overigens geen zorgen te maken, want in het plafond is een geïntegreerde airco geplaats die kan koelen en verwarmen. Je kunt in dit gedeelte van de woonkamer de zithoek plaatsen, waarbij je tevens mooi bij de gashaard zit. Je zou de zithoek ook naar de voorzijde van het huis kunnen halen, waarbij je de eettafel naar achteren haalt. Net zoals jij zelf het fijnste vindt.

Op de 1e verdieping zijn er 2 slaapkamers met een inbouwkast, een badkamer en een wasruimte met sauna. Oorspronkelijk zat de badkamer aan de voorzijde van het huis, maar deze is verplaatst naar een van de slaapkamers aan de achterzijde. De voormalige badkamer doet nu dienst als wasruimte en hierin is ook een 1-persoons infrarood sauna geplaatst. De badkamer heeft een douchecabine, een ligbad met “bubbels”, een wastafel in een meubel en een toilet. Ook is er een raam in deze ruimte.

Met een vaste trap komen we op de 2e verdieping. Hier zien we een voorzolder met vaste kastruimte, een vast bureau en de opstel plaats van de CV-ketel ( Nefit ca. 2017). Ook is er op deze verdieping een extra slaapkamer met een dakraam en eveneens vaste kastruimte.

De achtertuin is voorzien van bestrating met borders en een water fonteintje. Tegen de berging is over de volle breedte een overkapping gemaakt, waar je heerlijk kunt zitten. Tussen de serre en de overkapping is een schaduwdoek gemaakt, dat naar keuze ook te openen is. De ruime fietsenberging is prima voor opslag, maar door de afmetingen ook fijn als klusruimte.

Maak een afspraak via ons kantoor voor een exclusieve rondleiding.

Leuk wonen hé! Keertje komen kijken?

HuisMarct Makelaars volgen betekent als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod dat in voorbereiding is.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet in de gelegenheid om tijdens deze kantoortijden de telefoon op te nemen of bel je buiten deze tijden, dan krijg je de mogelijkheid een voicemailbericht in te spreken. Doe dit vooral, wij bellen je dan snel terug! Je kunt ook je contactgegevens achter laten middels het formulier en dan nemen wij snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×