Social media

Ook wij “posten, liken en delen” ons wat af! Social media is erg gebruiksvriendelijk, maar vooral heel erg leuk om te doen en te volgen.  Door op een laagdrempelige manier ons woningaanbod, nieuwtjes, woon-inspiratie en winacties te posten hebben wij vele volgers opgebouwd. Hierdoor hebben wij inmiddels een groot bereik op social media. HuisMarct Makelaars volgen betekent als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod dat in voorbereiding is. Ook voor onze win-acties wil je ons natuurlijk volgen!

HuisMarct Makelaars werkt actief met onderstaande social media-kanalen.

Facebook               
Door het posten van nieuw aanbod in voorbereiding bereiken wij direct een groot publiek, nog voordat het huis op Funda staat. Mensen weten inmiddels dat ze ons het beste kunnen liken of volgen om als eerste op de hoogte te zijn. Wij zorgen ervoor dat wij nieuw aanbod op een aantrekkelijke manier posten, waarbij we vaak gebruik maken van een video.  Ook plaatsen wij regelmatig een link naar de speciale website voor de woning of een link naar de 24/7 virtuele bezichtiging.  Ook werken wij met betaalde advertenties om het bereik nog meer te vergroten.

Instagram              
Ook Instagram is niet meer weg te denken en een door ons graag gebruikt medium. Waarbij wij Facebook meer gebruiken voor het posten van ons woningaanbod, gebruiken we Instagram meer voor het delen van detailfoto’s, maar ook voor leuke inspirerende woonideeën.

Whatsapp             
Wie gebruikt er tegenwoordig geen Whatapp? Met 12 miljoen(!) gebruikers in Nederland is dit communicatieplatform niet meer weg te denken. Wij gebruiken Whatapp voor een snelle communicatie met onze klanten, maar ook voor bijvoorbeeld onze zoekers. Heb je geen tijd om te bellen voor een bezichtiging of heb je een vraag over een woning? Stuur ons dan gewoon een whatsappje en verzorgen je spoedig van een antwoord!
YouTube        
Op ons YouTube kanaal zijn verschillende woning video’s te bekijken. Deze video’s geven je een leuk inkijkje en inspiratie voor je eigen woning! Ook vind je hier onze video “zo mooi is Oirschot” met prachtige beelden van de oude kern en de St. Petrus Basiliek. Deze video is op Facebook al meer dan 43.000 keer bekeken!


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring