Perfectkeur

HuisMarct Makelaars staat voor helderheid en transparantie. Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel. Om kopers en verkopers van woningen zo goed en zo compleet mogelijk van dienst te zijn, werken wij samen met PerfectKeur B.V. 
 

Bouwtechnische keuring

Een bouwtechnische keuring is zeer aan te bevelen wanneer je van plan bent een woning te kopen, zeker bij wat oudere woningen. Als koper loop je namelijk bepaalde risico’s die met een goede bouwtechnische keuring eerder voorkomen kunnen worden. Een bouwtechnische keuring is een visuele inspectie. Het eerste doel van de keuring is het verkrijgen van inzicht in de kosten van direct noodzakelijk herstel van gebreken aan de woning. Onder de kosten van direct noodzakelijk herstel worden verstaan de kosten die direct moeten worden gemaakt om verdere schade en/of gevolgschade aan de woning te voorkomen. Daarnaast worden de onderhoudskosten of de te verwachten gebreken voor de komende 5 jaar weergegeven. Als extra worden verbeterkosten opgegeven. Deze bouwkundige opname is een visuele inspectie en een momentopname. De non-destructieve wijze van deze opname heeft beperkingen.
 

PerfectKeur B.V.

PerfectKeur is een specialist in bouwtechnische keuringen met jarenlange ervaring op dit gebied. Wanneer de vakmensen van PerfectKeur jouw (toekomstige) woning keuren wordt hiervan een uitgebreid bouwkundig rapport opgemaakt (klik hier voor een voorbeeld). Zo ben je niet alleen zelf op de hoogte van de staat van de woning, ook worden de bouwtechnische rapporten van PerfectKeur erkend door de NHG, Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en alle bij de Autoriteit Financiële Markten geregistreerde financiële instellingen. Dit betekent onder meer dat de rapporten van PerfectKeur voldoen aan de eisen met betrekking tot de Nationale Hypotheek Garantie.
 

Wat kost dat nou?

Een bouwtechnische keuring bij PerfectKeur heb je al vanaf € 369,- incl. BTW.

PerfectKeur biedt daarnaast een verscheidenheid aan diensten aan. Klik op het logo hieronder voor meer informatie over hun dienstverlening.

TIP: in sommige gevallen zijn deze kosten fiscaal aftrekbaar! Lees hierover meer op de website van de belangdienst.

Vraag hieronder een keuring aan of klik hier.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring