Onze medewerkers

HuisMarct Makelaars

Marc van Kroonenburg
Marc van Kroonenburg
Register-Makelaar Wonen RM/RT
0499-578214 06-51281520
Ontmoet Marc en je ontmoet een echt mensen-mens. Hij luistert, slaat op, vraagt de nodige informatie en geeft zo een realistisch beeld van de (ver)koopmogelijkheden van een huis. Eerlijk, daadkrachtig en zorgvuldig; dát is Marc. Vrije momenten brengt Marc graag door met zijn gezin en zijn 3 teckels, bij voorkeur genietend van een lekkere maaltijd én een speciaal biertje.
Bram Vingerhoets BBA
Bram Vingerhoets BBA
Makelaar K-RMT
0499-578214 06-40592297
Met de komst van Bram heeft het kantoor een extra energie-boost gekregen. Deze enthousiaste jongeling barst van de ambitie, is ijverig en uitermate klantvriendelijk. Door hem laat je met een gerust hart bezichtigingen uitvoeren. In zijn vrije tijd voetbalt Bram met zijn vrienden van Beerse Boys en maakt zich samen met zijn vriendin op voor de verhuizing vanuit Middelbeers naar hun nieuwbouwhuis in Oirschot.
Sandra Verhagen
Sandra Verhagen
Officemanager (aanwezig op ma-wo-vr)
Sandra zit bij HuisMarct perfect op haar plek. Ze houdt van aanpakken en krijgt energie van het helpen van mensen. Als officemanager zorgt ze ervoor dat het achter de schermen op rolletjes loopt; tevens is ze een aanspreekpunt voor de klanten, telefonisch en op kantoor. Sportieve Sandra rent wekelijks haar kilometers bij Atletiek Oirschot. Daarnaast trekt ze er graag op uit met haar vriend en dochters.