Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bekijk onze e-books

Match Jouw Woning

Voor als je echt kans wil maken op de woningmarkt!

Stel, je wilt graag je huis verkopen, maar eerst wil je een nieuw huis kopen. Dat blijkt erg lastig in de huidige markt gezien het geringe aanbod en de vele zoekers. Daardoor blijft jouw huis onzichtbaar voor geïnteresseerden. Zo is het ook waarschijnlijk met jouw droomhuis. De bewoners van dat huis zitten in hetzelfde schuitje, want zij blijven in hun huis wonen, terwijl niemand weet dat dit huis als het zover is te koop komt. Jammer! Met Match Jouw Woning brengen we het onzichtbare aanbod in beeld en vergroten zo jouw aankoop- én verkoopkans. Mooi, toch?

Verder lezen

Je kent het wel; eigenlijk wil je verhuizen, maar je wilt jouw huis pas te koop zetten als je jouw droomwoning gevonden hebt. Immers in deze markt is de kans groot dat jouw huis snel verkocht is! Wat jij zoekt lijkt er niet te zijn, althans niet te koop. Je weet waarschijnlijk precies wat je zoekt en wacht geduldig af. Of misschien heb je inmiddels al zoveel huizen bekeken die toch niet bieden wat jij er van verwacht. Steeds wijk je af van jou wensen en eisen die je eigenlijk zo helder voor ogen hebt….. Alleen maar om eindelijk een huis te kunnen kopen. Regelmatig breng je een bieding uit en tot op heden is het nog niet gelukt. Frustrerend! Jij die niet het huis kunt vinden en kopen wat je wilt en voor de andere zoekers erg jammer omdat jouw huis niet op de markt komt……..

Wij hebben de oplossing: Match Jouw Woning

Met dit vernieuwende concept maken wij het verborgen aanbod zichtbaar! Je omschrijft ons helder wat je zoekt. Intussen zorgen wij voor een professionele fotoshoot van jouw huis, de plattegronden etc zodat jouw huis helemaal verkoopklaar is. We doen dit met ons Premium-pakket. We schrijven een wervende verkooptekst, voegen de wensen voor een Match toe en voegen hier duidelijk aan toe dat dit huis alleen te koop is bij een juiste Match. Vervolgens plaatsen we jouw woning online op de gebruikelijke kanalen als Funda, Pararius en onze eigen site. Ook krijg je een speciaal “woningmatch GEZOCHT” bord in je tuin en brengen we het huis inclusief de woonwens onder de aandacht op onze socials.

Hoe werkt het?

  • Jij zet – net als vele anderen – je woning te koop op Funda, MATCH jouw woning.nl etc
  • Jouw woning is alleen te koop bij een juiste woningmatch.
  • In de advertentie staat duidelijk wat voor woning jij zoekt.
  • Geïnteresseerden in jouw woning melden zich dat ze willen matchen.
  • Onderhandelen en overbieden zijn niet aan de orde. Dit geeft enorme rust. De woningprijzen worden namelijk van tevoren bepaald en zijn ook een vaste prijs.
  • Intussen een andere woning gevonden? Ook hier “no worries”, want we verwijderen het “Match Jouw Woning” etiket en jouw huis gaat in de reguliere verkoop.

Situatie 1:
Stel jij hebt een vrijstaand huis en wilt kleiner gaan wonen. Je omschrijft helder in jouw zoekopdracht wat je zoekt. Wij plaatsen deze zoekvraag in de verkooptekst. Iemand ziet jouw huis, is geïnteresseerd en heeft zelf een 2-onder-1-kap-woning die binnen jouw zoekprofiel past; we hebben een perfecte Match!

Situatie 2:
Misschien reageert er iemand op jouw huis die een appartement heeft, voor jou geen Match. Stel dat de eigenaar van een 2-onder-1-kap-woning die voor jou een Match zou zijn alleen wil verkopen voor een appartement. Dan maken we een “treintje”, Matchen we alsnog en zijn alle partijen blij!

Match Jouw Woning is een landelijk initiatief

Het is een nieuw concept dat momenteel landelijk wordt uitgerold en inmiddels zijn er al makelaars in 42 gemeentes actief. HuisMarct Makelaars is de exclusieve partner van Match Jouw Woning voor de gemeente Oirschot en Best!

Meer informatie over de deelnemende gemeentes en makelaars op de site van Match Jouw Woning

Nieuwsgierig geworden?

Maak een afspraak en wij komen graag bij jou langs om jou alles te verstellen over dit nieuwe initiatief!

Contact opnemen

HuisMarct Makelaars volgen betekent als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod dat in voorbereiding is.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet in de gelegenheid om tijdens deze kantoortijden de telefoon op te nemen of bel je buiten deze tijden, dan krijg je de mogelijkheid een voicemailbericht in te spreken. Doe dit vooral, wij bellen je dan snel terug! Je kunt ook je contactgegevens achter laten middels het formulier en dan nemen wij snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×