Verhuur

Misschien heb je een andere woning gekocht en jouw eigen woning nog niet verkocht. Of je hebt een andere woning gekocht die je wilt verhuren met het oog op een beleggingsrendement. Er zijn natuurlijk legio mogelijkheden om er voor te kiezen een woning te verhuren.

Voor het verhuren van een woning is het altijd raadzaam om een specialist in te schakelen. Dit niet alleen om een huurprijs te bepalen, maar ook om op een juiste manier te worden geadviseerd over de juridische kant van het verhaal. Bijvoorbeeld met het oog op huurbescherming. Wanneer jouw eigen woning te koop staat, dan is het mogelijk om onder bepaalde voorwaarden je woning tijdelijk te verhuren in het kader van de Leegstandswet. Hiervoor dient dan een vergunning bij de desbetreffende gemeente aangevraagd te worden. Het voordeel is dan dat de huurder een sterk beperkte vorm van huurbescherming geniet, waardoor je bij de juiste condities er zeker van kunt zijn dat de huurder ook op het overeengekomen moment jouw woning verlaat.

HuisMarct Makelaars kan jou prima adviseren over de mogelijkheden en onmogelijkheden omtrent de verhuur van jouw woning. Bij opdracht werken wij tegen een vooraf overeengekomen, vaste en transparante vergoeding.Huurcheck Nederland
Als VBO Makelaar werken wij verplicht met Huurcheck Nederland. Deze instantie valideert onafhankelijk alle verhuurtransacties van de geregistreerde makelaars en ziet erop toe dat elke verhuurbemiddeling voldoet aan de eisen van de huurwetgeving, zorgplicht en verhuurveiligheid. Op deze manier verkrijgen huurders en verhuurders een betrouwbare verhuurtransactie. 

HuisMarct Makelaars is een geregistreerd makelaar en mag werken onder het Huurcheck Kwaliteitskeurmerk. Middels het creditcheckportal is direct een indruk van de kredietwaardigheid van een kandidaat in te zien. Ook wordt het legitimatiebewijs gecheckt middels een ID-checkkoppeling bij het Ministerie van Justitie.Geïnteresseerd? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak. 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring